Concert

Sanjosex

Sanjosex

Sanjosex és el grup de Carles Sanjosé Bosch, un dels joves personatges que representen la novíssima Cançó revitalitzant l’escena musical catalana. La seva música enllaça amb altres il·lustres com el primer Pau Riba, Pep Laguarda, Lluis Llach o el mateix Will Oldham.

Els tres discos editats fins avui per Sanjosex s’han convertit en imprescindibles, amb cançons properes, emocionants, fresques i orgàniques. Música introspectiva però accessible que relata històries quotidianes amb denominació d’origen de l’Empordà.
ha estat un dels triomfadors en els últims premis de la revista ‘Enderrock’, reconegut amb el premi del públic al millor cantautor i millor disc de l’any, i premi de la crítica al millor disc de l’any en la categoria de Cançó.

Artista convidat: Espaldamaceta

Només una veu i una guitarra de nylon, les úniques armes que empunya Espaldamaceta. Va defensar el disc de debut en festivals com el BAM, l’Altaveu o el Primavera Club. “Una pieza de muchos quilates en el cofre de los tesoros de la canción“, es llegia al Culturas (La Vanguardia). En 2010 ha publicat dos discos consecutius que formen el díptic Miedo al silencio, produït per Arnau Vallvé.

Concert acústic:
3 de juny a les 21:30 h.
+ ESPALDAMACETA
Teatre de Petra, Mallorca
Preu 12 €

Concert acústic:
4 de juny a les 21:30 h.
Sa Congregació, Sa Pobla, Mallorca
Preu: 10 €

Comprar entrades »

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!