Alternatilla 2012

Historial 2012 Venda Entrades

facebook

Concerts Exposicions Cinema Cinemix Didàctic
03/11
STERLIN
INTERPRETA LEONARD COHEN 'CANÇONS D'AMOR I ODI'
AUDITORI MUNICIPAL DE PORRERES · 22h · 5eur
sterlin

Concert: dissabte 03 de novembre.
Auditori Municipal de Porreres.
Hora: 20h.
Preu: 5€.
-----
 
Sterlin interpreta “Cançons d’amor i odi”, de Leonard Cohen

Un concert homenatge al músic, poeta i novel·lista canadenc Leonard Cohen. Sterlin, grup de projecció internacional amb base a Mallorca, liderat per Adela Peraita i Steve Withers, recrea el cançoner de Leonard Cohen i l'acosta al públic mallorquí traduint al català les lletres de l'il·lustre canadenc.

Amb Sterlin les composicions vellutades de Cohen es troben amb el nervi i la ràbia fruit dels temps, cançons que van des de la carícia a la punyada, barrejant magistralment delicadesa i energia.

En directe sorprenen perquè manegen de forma convincent distints nivells d'intensitat i ens emboliquen en una atmosfera inquietant i misteriosa gràcies a la bona feina de músics amb poder que les defensen amb intensitat i elegància sobre l'escenari.

Per a aquest especial homenatge, Sterlin ha elegit el tercer àlbum de Leonard Cohen, “Songs Of Love And Hate” (“Cançons d'Amor i Odi”). Un disc editat el 1971 i considerat un dels seus treballs més personals i emocionals. En cada cançó les relacions i emocions es presenten sota diferents prismes i l'amor, l'odi, l'espiritual i el físic construeixen un disc visceral i commovedor.

A més de la seva versió, en català, de les cançons incloses a l'àlbum “Songs Of Love And Hate”, Sterlin completen el repertori del concert amb alguns dels majors èxits de Cohen, com “Hallelujah” o “Suzanne” (aquestes darreres en la seva versió original en anglès).

Leonard Cohen, músic, poeta i novel·lista canadenc, considerat un dels autors més influents del nostre temps, els seus poemes i cançons han explorat amb profunditat i bellesa les grans qüestions del ser humà. Premi Príncep d'Astúries de les Lletres 2011. La seva obra ha influït en tres generacions de tot el món, a través de la creació d'un imaginari sentimental en el que la poesia i la música es fonen en un valor inalterable.

 

Coordinació: Fona Artists
Disseny web: Visualik

El Festival Multidisciplinari Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists

© 2012 Festival Multidisciplinari Alternatilla.
Tots el drets reservats.