SAI Trio

TEATRE PRINCIPAL DE PALMA
Carrer de la Riera, 2, 07003 Palma (Mallorca).
Jueves, 7 de diciembre de 2017 a las 20.00h.


Formació

Agustí Fernández: Piano.
Sònia Sànchez: Ball.
Ivo Sans: Bateria.

SAI TRIO (CATALUNYA)

SAI Trío fusiona free jazz i flamenc amb tant mestratge i tanta originalitat que resulta impossible romandre indiferent al seu art. Els seus tres integrants aconsegueixen conjugar heterodòxia, irreverència i tradició, i estableixen entre aquests tres conceptes sòlides baules forjades en feresa i enigma.

La prolífica carrera del pianista Agustí Fernández (Palma, 1954) li ha convertit en un dels músics espanyols de major projecció internacional i en tot un referent mundial a l’àmbit de la improvisació. En aquest sentit, ha treballat amb grans personalitats com Peter Kowald, Derek Bailey, Evan Parker i Barry Guy. És membre del Evan Parker Electro-Acoustic Ensemble i de la Barry Guy New Orchestra. Fins el moment ha publicat més de cinquanta discos. L’Ajuntament de Barcelona li atorga en 2010 el Premi Ciutat de Barcelona de Música, i en 2013 li és concedit el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En SAI Trio, les tecles de Fernández armen i desarmen la realitat mitjançant un to sobri i extravagant a parts iguals que cerca –i troba– fòrmules per descobrir i explorar mons compositius i interpretatius que romanen inèdits.

La balladora Sònia Sánchez fa coincidir al seu art tradició i modernitat. A més de complementar la música amb el so dels seus talons, dota de matèria el llenguatge intangible dels instruments, interpretant-ho amb el seu propi cos.

Completa la banda el baterista Ivo Sans, que realitza la seva feina guiat per una sort d’enginy sacríleg i nihilista alhora que intel·ligent.

Endinsar-se en aquesta proposta genera el mateix vertigen i la mateixa emoció que presenciar un miracle o contemplar com la negra ferida del temps ens engoleix sense remei mostrant-nos l’inefable abisme del buit.

Website: agustifernandez.com