Fantastic 4

EDM, Trailer,
Zinedines, Petit

Dissabte 15 d'abril
TEATRE LLOSETA

Hora: 22'00 h
Preu: 5 Euros

Descarrega la revista en PDF

Descarrega el calendari en PDF

FANTASTIC 4:
EMPLEADO DEL MES, TRAILER, PETIT, ZINEDINES

EMPLEADO DEL MES

Els empleats més rockers de la casa són avui per avui Sergio (guitarra i veu) Manu (bateria) Juanjo “Pachi” (guitarres) i Santi (baix) formen el definitiu “empleado del mes”. Veterans ja de l’escena, els 4 s’han prodigat també pels escenaris de la Península. Les seves són cançons de melodies guitarreres del millor noise, creant atmosferes tan denses com irresistibles i amb tanta força com les de qualsevol banda de rock alternatiu de l’última dècada. Influenciats per una infinitat de bandes de rock, els mallorquins estan ja preparant el seu segon àlbum, creixement incontrolable del que va ser el seu debut homònim.

http://www.empleadodelmes.com

 

TRAILER

Un grup enamorat del pop i la bosanova, que practica la religió de l’experimentació i que va més enllà de l’etiqueta post-rock. Tràiler és un grup de textures: sonen vibràfons, guitarres acústiques, elèctriques, bateries, rhodes, violoncels, veus i percussions. Tràiler no volen ser instrumentistes d’una carta, volen ser MÚSICS, així, en majúscules, i ho aconsegueixen.
Curro sempre està al seu lloc, aventurant-se amb gran elegància en l’univers de l’experimentació i els ritmes hipnòtics, fent semblar fàcil el difícil. La presència de Victor és sòlida com una roca, i en el seu exercici de sobrietat i bon gust aconsegueix que la base rítmica vaig fluctuant amb naturalitat. David és discret i amb això entén perfectament que en un grup no cal que toquin tots al mateix temps, David entra i surt amb força, segons ho requereixi la cançó. Pep, un visionari incansable i un artesà de la música, i Floren, que sobreïx talent i rock & roll, són una simbiosi, el tronc, els ulls, el cervell de Tràiler.
Tràiler està enregistrant les seves maquetes en directe per aconseguir la solidesa i claredat necessàries, per a la gravació, de la mateixa manera i sense talls, del seu primer llarg com a quintet, amb Rafa Rigo, en Urban Gravacions.

http://www.trailermusic.net/

 

PETIT

A l’empara de les melodies i lletres de Joan (veu, guitarra i rhodes), neix Petit. Un amor per la senzillesa i el rock, el folk i la banda sonora, la intimitat, fragilitat i honestedat amb què deixar-se créixer. Pep Ferrer (Tràiler) està a càrrec de les guitarres i el vibràfon, Quique Pérez (Doctor Martín Clau) al baix, i Michael Mesquida (guitarrista en Satellites i El Diablo en el Ojo), a la bateria. El resultat és el “menys és mes” amb majúscules, fugint del superflu i accessori. Bevent de la innocència que mai arribem a perdre en l’infància, amb uns glaçons d’ironia, el somiejar com a ombrel·la hawaiana de paper i l’amargor i el cinisme en forma de trosset de llimona. Vivim immersos en una gira constant que només Déu sap on i quan conclourà. Soulsaver Bird ha estat enregistrat i produït en els Estudis Zíngars amb Francisco Albéniz (La Búsqueda) i mesclat pel trident format per Petit, Albéniz i Angelo Borràs (Sunflowers). És un e.p. de debut en el què s’inclouen un crit, un plor, una nit d’inundacions i la banda sonora per al primer bes de l’estiu. Per salvar-nos cada dia.

www.welovepetit.blogspot.com
www.myspace.com/welovepetit

 

ZINEDINES

The Zinedines es van formar el 1998 a Muro (Mallorca), procedents de la nova onada de noise pop i rock independent que va florir a Espanya durant els anys 90: els germans Manel i Miquel Martínez provenien de The Frankenbooties, i Miquel Molinas era membre d’Henteligens. Debuten l’any 99 amb un mini-cd, “I´m Gonna Rise” (Grabaciones el Mar), que incloïa una versió de “Astronomy Domine”, tema dels primers Pink Floyd que orientava sobre la direcció que estava prenent el grup.
Amb “Diggin´ Everything” (Grabaciones en el Mar 2002), el seu segon disc, donarien el gran pas endavant: una exuberant col·lecció de melodies que saltava en el temps, de l’Estiu de l’Amor al segle XXI, revestida d’arranjaments de corda i cors de somni. Psicodèlia pop dels nostres dies.
A continuació arribaria el gran “Take me, Take me”. Ens trobem davant 12 cançons superbes, perfectament acoblades entre si, amb una producció meticulosa i brillant que combina amb mestria les harmonies hereves de The Byrds, l’energia desbordant de The Who, els senyals a Beach Boys, les influències orientals i detalls de l’anomenada revolució rock.
Prova inequívoca de la seva qualitat és que l’àlbum va ser editat a tot el món pel prestigiós segell nord-americà Rainbow Quartz cosa que els va portar a presentar-lo en directe al festival International Pop Overthrow que es va celebrar a la mítica sala The Cavern (Liverpool).

www.thezinedines.com/