Fora des Sembrat

Divendres 7 d'abril
AUDITORI D’ALCUDIA

Hora: 22'00 h
Preu: 12 Euros

Descarrega la revista en PDF

Descarrega el calendari en PDF

FORA DES SEMBRAT

El grup Fora des Sembrat neix l’any 1991 per iniciativa del cantant i guitarra Pep Miquel Suasi, i del baixista Guillem Cerdà.
Per celebrar els 15 anys de vida, el grup té previst enregistrar un concert acústic a L’Auditori d’Alcúdia el proper dia 7 d’Abril. En ell, hi participaran amics de la banda, com són: Joan Bibiloni, Música Nostra, Guillem Porcel (La Granja), Joan Miquel Oliver, Pau Debon (Antònia Font), Pemi Fortuny (Lax’n’Busto), Josep Thió, Cris Juanico, Cap·pela, Víctor Uris, Rafa Ferrá, Albert Candela, així com l’Orquestra de Cambra de la Fundació Sa Nostra. Gràcies a totes aquestes col·laboracions, el proper disc dels Fora des Sembrat tendrà un caire molt emotiu i musicalment parlant, trobarem un disc molt íntim, amb la variant acústica que el protagonitzarà.

Desprès de 15 anys, ens trobarem amb un Fora des Sembrat despullat amb guitarres acústiques, fent un repàs als seus 6 treballs discogràfics.
Participa amb el 15è aniversari de la banda, i amb l’enregistrament del que serà el seu proper disc, el 7 d’abril a l’Auditori d’Alcúdia.

www.mallorcaweb.net/forasembrat