Joan Isaac

Diiumenge 9 d'abril
TEATRE XESC FORTEZA

Hora: 21'00 H
Preu: 12 Euros

Descarrega la revista en PDF

Descarrega el calendari en PDF

JOAN ISAAC

Cantant que adopta una actitud de denuncia de la hipocresía dels temps moderns i vindica la bellesa de la passió com a únic refugi davant l’allau de violència de la vida quotidiana. Poeta de registre intimista, reprèn la tradició de la gran cançó d’autor. Joan Isaac és una de les grans veus que ha donat la cançó en catalá.

El nou concert d’en Joan Isaac és un espectacle de cançó d’autor. La lletra, el ritme i la melodia del nou concert i disc DE PROFUNDIS (Discmedi, 2006) es fusionen per donar a la paraula de l’autor la màxima brillantor. L’espectacle està concebut instrumentalment per a quartet (piano, teclats, acordió, baix i bateria) i els arranjaments de les noves cançons han estat creades per Olaf Sabater, Eros Cristiani, Mauro Pagani, Enric Colomé i Joan Garrobé. En el disc hi col·laboren, a més a més, en Lluís Llach i Anna Belén.

Des de la profunditat de la veu d’en Joan Isaac, us proposem endinsar-vos en les profunditats de les cançons fetes des de l’ànima d’un dels nostres més grans artistes.

Joan Isaac, veu; Enric Colomer, piano; Eros Cristiani, teclats i acordió; Jordi Camp, baix; Lluís Ribalta, bateria i percussions