Pep Bonet

Faith in Chaos

Del 2 al 30 d'abril
SALA PARROQUIAL

BUNYOLA

Descarrega la revista en PDF

Descarrega el calendari en PDF

PEP BONET: FAITH IN CHAOS

Sierra Leone comença a renéixer després de 10 anys de guerra civil. Una guerra en la que com sempre, no hi ha guanyadors i sí molts vençuts. Una guerra que ningú sap perquè va començar i que ningú entén perquè va ser tan cruel. Com a qualsevol conflicte armat, els desastres provocats es poden apreciar per tot arreu, però el pitjor continua amagat dins la ment de tots els que varen sofrir la pressió de contemplar la injustícia davant dels seus ulls.

Però ara, pocs anys després de la pau imposada a cop de dòlars per Nacions Unides, la societat de Sierra Leone està lluitant per perdonar i oblidar. Les gents d’aquest país viuen amb l’únic que la guerra no els ha pogut llevar: la Fe. Una Fe mantinguda entre un caos de records passats i il·lusions de futur.

I aquesta Fe transformada en il·lusió de viure, és la que Pep Bonet ha estat cercant en els seus viatges a Sierra Leone. Un treball fotogràfic destinat a ser, en principi, el projecte pel Masterclass de World Press Photo 2002 i que encara no ha conclòs, perquè any rera any Pep torna allà mateix i fa més fotos d’aquest assaig anomenat precisament “Fe en el caos”.

La present exposició de fotografies de gran format i el muntatge audiofotogràfic de 16’, recullen els quatre temes centrals desenvolupats per Bonet al país africà: Fe Cega (Escola Milton Margai per a cecs), The Kissy Home (hospital psiquiàtric), Prayer (Església Born Again) i One Goal (Equip de futbol d’amputats de guerra).

www.pepbonet.com