Alternatilla 2012

Historial 2012 Venda Entrades

facebook

Concerts Exposicions Cinema Cinemix Didàctic
Varis
STERLIN
INTERPRETA LEONARD COHEN 'CANÇONS D'AMOR I ODI'
sterlin

Concert especial per a grups escolars / insituts.
 
MOSTRA AUDIO (DIRECTE)

títol: "Famous Blue Raincoat" (Famós Abric Blau)
autor: Leonard Cohen,
interpretat per Sterlin, versió en català,
gravat en directe al Claustre de Sant Francesc de Muro, 15 de setembre 2012
 
-----
Reserves i més informació:
info@alternatilla.com
629 803 466
-----
Didàctic: 16, 17, 18 i 19 d'octubre.
Teatre Municipal Mar i Terra (Palma).
Preu: 1€
-----
 
Sterlin interpreta “Cançons d’amor i odi”, de Leonard Cohen
(versió semi-acústica)

Un concert homenatge al músic, poeta i novel·lista canadenc Leonard Cohen.

A més de la interpretació musical de la seva obra, els components d'Sterlin completen la seva intervenció amb una xerrada didàctica. Conèixer la figura i el context de l'autor ajuda a entendre millor la seva obra.

Leonard Cohen, músic, poeta i novel·lista canadenc, considerat un dels autors més influents del nostre temps, els seus poemes i cançons han explorat amb profunditat i bellesa les grans qüestions de l'ésser humà. Premi Príncep d'Astúries de les Lletres 2011. La seva obra ha influït a tres generacions de tot el món, a través de la creació d'un imaginari sentimental en el que la poesia i la música es fonen en un valor inalterable.

Sterlin, grup amb base a Palma, Mallorca, liderat per Adela Peraita, Steve Withers i Paco Torres, recrea el cançoner de Leonard Cohen i l'acosta al públic mallorquí traduint al català les lletres de l'il·lustre canadenc.

Amb Sterlin les composicions vellutades de Cohen es troben amb el nervi i la ràbia fruit dels temps, cançons que van de la carícia a la punyada, barrejant magistralment delicadesa i energia.

En directe sorprenen perquè es manegen de forma convincent distints nivells d'intensitat i ens emboliquen en una atmosfera inquietant i misteriosa gràcies a la bona feina de músics amb poder que les defensa amb força i elegància sobre l'escenari.

Per aquest especial homenatge, Sterlin han elegit el tercer àlbum de Leonard Cohen, “Songs Of Love And Hate” (“Cançons d'Amor i Odi”). Un disc editat el 1971 i considerat un dels seus treballs més personals i emocionals. En cada cançó les relacions i emocions es presenten sota diferents prismes i l'amor, l'odi, l'espiritual i el físic construeixen un disc visceral i commovedor.

A més de la seva versió, en català, de les cançons incloses a l'àlbum “Songs Of Love And Hate”, Sterlin completen el repertori del concert amb alguns dels majors èxits de Cohen, com “Hallelujah” o “Suzanne”.

 

Coordinació: Fona Artists
Disseny web: Visualik

El Festival Multidisciplinari Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists

© 2012 Festival Multidisciplinari Alternatilla.
Tots el drets reservats.