Alternatilla 2012

Historial 2012 Venda Entrades

facebook

Concerts Exposicions Cinema Cinemix Didàctic
26/10 - 18/11
BARCELONA, PELL I OMBRA
MANEL ESCLUSA
AUDITORI DE PORRERES
pell-i-ombra

Barcelona, pell i ombra.
Inauguració: divendres 26 d'octubre, a les 19.30h.
Auditori de Porreres.

---

L’Ajuntament de Porreres i Festival Alternatilla acull l’exposició “Barcelona, pell i ombra”, una mostra fotogràfica de Manel Esclusa.

Els visitants podran trobar fotografies urbanes i nocturnes fetes entre 1980 i 2010 que exploren i revelen aspectes desconeguts de llocs emblemàtics de la ciutat comtal, així com d’altres espais urbans difícils d’identificar per la visió que n’ofereix l’artista.

Aquesta visió nocturna de la pell urbana de Barcelona es podrà veure al Museu i fons artístic de Porreres, situat a l’antic edifici de l’Hospital al carrer Reverend Agustí Font, del 28 de octubre fins al proper 18 de novembre, entre les 10 i les 20.30 hores, de dilluns a divendres. A través de les fotografies de Manel Esclusa, l’espectador s’endinsarà en un passeig oníric i nocturn per la ciutat de Barcelona davant d’una proposta de reflexió sobre el medi urbà que ens envolta.

 

Manel Esclusa (Vic, 1952) és un dels autors de referència de la fotografia contemporània i una de les mirades més inquietes en la recerca de la representativitat de l’entorn. Al llarg de la seva trajectòria ha editat cinc llibres, l’últim el 2010 titulat Barcelona, pell i ombra amb l’editorial 'Nova Era Barcelona' i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. La mostra al Museu i fons artístic de Porreres es basa en el contingut d’aquest darrer llibre, del qual s’han seleccionat 50 imatges de les 140 que en formen part.

 

Coordinació: Fona Artists
Disseny web: Visualik

El Festival Multidisciplinari Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists

© 2012 Festival Multidisciplinari Alternatilla.
Tots el drets reservats.