Alternatilla 2012

Historial 2012 Venda Entrades

facebook

Concerts Exposicions Cinema Cinemix Didàctic
13/12 (Presentació llibre + Exposició)
RÖADKILL MOTÖRHEAD by Pep Bonet
Röadkill Motörhead, amb fotografies de Pep Bonet
MOLTA BARRA (PALMA) · A partir de les 20h
roadkill

Presentació del llibre
Röadkill Motörhead amb fotografies de Pep Bonet
Dijous 13 de desembre, 2012
Molta Barra (Pes de Sa Farina 12, Palma)
A partir de les 20h.
 
El dijous 13 de desembre, a partir de les 20h., en Molta Barra (Palma), presentem la nova publicació de Fonart amb una festa en la qual comptarem amb la presència de l'autor. Pep Bonet signarà exemplars del llibre i ens explicarà la seva experiència amb “Lemmy” Ian Fraser Kilmister mític líder de Motörhead. Molta Barra també obre la seva galeria (en el primer pis) per acollir l'exposició amb una selecció de les fotos, impreses en gran format. De la banda sonora s'encarregaran Special Forces Rock’n’roll DJ’s, que han preparat una sessió molt especial.

---

Röadkill Motörhead (Fonart Publishing, desembre 2012) és un document gràfic únic que captura l'ànima d'una de les millors bandes de rock and roll mundial, els britànics Motörhead. Inclou una impressionant col·lecció de fotografies inèdites, més de 160, obra del reconegut fotògraf mallorquí Pep Bonet.

Bonet ha documentat la vida de la banda durant els últims anys, convivint amb ells en les seves últimes gires (Regne Unit, Brasil, Colòmbia, Argentina), festivals europeus, assajos en el seu local i sessions a l'estudi de gravació a Los Angeles, així com moments més personals en la vida dels membres de la banda, especialment del seu líder Lemmy Kilmister.

A més de les impressionants fotos de Pep, el llibre inclou textos signats per alguns famosos amics de Motörhead, entre ells Slash, Brian May, Nick McBrain (el bateria de Iron Maiden) o el propi Lemmy Kilmister.

Una selecció d'aquestes fotos va poder veure's en l'exposició que presentem pel 10º Aniversari del Azkena Rock Festival a Vitòria-Gasteiz (sala Fundació Caixa Vital Kutxa). La expo també podrà veure's a la fi d'aquest mes de desembre a Madrid, en la galeria GRC-Mg, i confiem poder muntar-la a Mallorca en un futur proper.

Röadkill Motörhead és la vuitena referència en la col·lecció de llibres fotogràfics que Fonart ha publicat amb Pep Bonet. La resta de títols són: “One Goal”, “Somalia, El Rastro Invisible”, “217ª, Universal Declaration of Human Rights”, “17 Milagroso, Babalú Aye”, “VIH/SIDA – Generación Perdida”, “Remakable South Africans” i “Watching in Silence”.

 

“Gràcies a Pep Bonet, et sentiràs com un espia, com la mosca en la paret, el que observa sense ser vist… com el voyeur suprem. Perquè hi ha gent que ha conegut a Motörhead durant dècades però que mai els han vist tan íntimament com aquí. Considerin-se privilegiats.” (Steffan Chirazzi)

“El meu somni era arribar a conèixer Motörhead, el meu pitjor malson va ser seguir-los...” (Pep Bonet)

 

Coordinació: Fona Artists
Disseny web: Visualik

El Festival Multidisciplinari Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists

© 2012 Festival Multidisciplinari Alternatilla.
Tots el drets reservats.