AJIM21 – The Cuban Jazz Syndicate

Alternatilla Jazz In Mallorca 2021

País convidat Cuba

logo Europa Jazz Network
logo IEB-AJIM9
Dep-Cultura, Patrimoni i Política Lingüística-color3 (1)
best jazz
Logo Grupotel Hotels & Resorts copia
1507-MRS-Anuncio-RCM_imp
Simbol_positiu
Logo-ARA-Balears-web-Alternatilla

Pollença / Església de Sant Domingo

Divendres 3 de desembre de 2021 a les 20.30 h

 

The Cuban Jazz Syndicate

Pepe Rivero, piano.
Raynald Colom, trompeta.
Ariel Bringuez, saxo.
Miryam Latrece, veu.
Yarel Hernández, baix.
Michael Olivera, bateria.

The Cuban Jazz Syndicate és una sólida formació liderada pel baterista Michael Olivera que compta amb la presència de grans músics cubans residents a Espanya, que ens proposen un viatge sonor que parteix de l’illa de Cuba i fa un recorregut per diversos paratges del món que ens farà gaudir d’una experiència única i irrepetible.

El seu líder, Michael Olivera, nascut a Santa Clara (Cuba), va finalitzar els seus estudis a l’Escola Nacional d’Art (l’Havana), i ha tingut una gran carrera profesional des de molt primerenca edat. És un dels artistes més importants de l’escena musical cubana i espanyola actual. Amb una llarga carrera com a bateria, productor, compositor i arranjador.

Va gravar el seu primer treball com a bandleader, “Ashé”, paraula que deriva del llenguatge Yoruba (afro-cubà) i el significat del qual és “benedicció divina”. Després de l’èxit de Ashé, realitzant més de 40 concerts per tota Espanya en tan sols un any, Olivera ens presenta els seu recent estrenat treball, OASI, en un directe que es caracteritza per l’alegria, la força i la cubania, i en el qual reflecteix d’experiència del músic i els seus acompanyants, tots líders en els seus propis projectes.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/