Alternatilla Jazz Band – La Pedrera, Barcelona

Divendres i Dissabte, 03 i 04 d'agost de 2018, a les 20.45 h.

Opertura de portes, a les 19.45 h.

Alternatilla Jazz Band

Pawel Tomaszewski (Piano).
Hanna Paulsberg (Saxo).
Pere Bujosa (Contrabaix).
Teo Salvà (Bateria).

 

Barcelona / La Pedrera

Divendres, 03 d’agost de 2018 a les 20.45h
Dissabte, 04 d’agost de 2018, a les 20.45h

Pawel Tomaszewki, piano Polonia.
Pianista, compositor, arreglista, productor i professor a la Karol Szymanowski Academy of Music a Katowice, Pawel Tomaszewski (Gostynin, Polònia, 1983), lidera la nova generació de músics de l´escena jazzística polaca, destacant per la sensibilitat i creativitat que aplica a cada una de les seves interpretacions. Ha actuat a escenaris de tot el món, tant com solista com compartint formació amb alguns dels millors músics de jazz polacs i internacionales. El seu treball ha quedat registrat en més de vint treballs discogràfics.

Hanna Paulsberg, saxofonista, Noruega.
La saxofonista i compositora Hanna Paulsberg (Rygge, Noruega, 1987), va irrompre amb força a l´escena jazz noruega liderant el quartet Hanna Paulsberg Concept. Amb aquesta formació ha publicat varis discs que han obtingut una resposta molt positiva de la critica noruega i internacional, que els ha portat als escenaris de grans sales i festivals europeus. Paulsberg ha tocat, i segueix fent-ho, amb diversos músics i formacions com amb la Trondheim Jazz Orchestra, Bobo Stenson, Jon Balke, Marilyn Mazur o Georg Riedel.

Pere Bujosa, contrabaix. Mallorca.
El músic mallorquí Pere Bujosa (Palma, 1992) va començar la seva formació a Palma, on es va iniciar amb el contrabaix clàssic. Més tard, va decidir mudar-se a Barcelona, ciutat on va estudiar Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu. Va ser alumne de grans músios com Horacio Fumero, David Mengual, Marc Miralta, Gary Willis o Llibert Fortuny. Actualment viu entre Amsterdam, Berlin i Mallorca i lidera la formació Pere Bujosa Group, amb la qual ha publicado el disc Who’s Holland.

Teo Salvà, bateria. Mallorca.
Músic mallorquí (Palma, 1987), molt actiu en l´escena de jazz local. Realitzà estudis de jazz a la Factoria de So i amb Miranda Jazz Combo. Actualment és membre en actiu de les formacions Highlands Projects, Hi Hats Old Swing i The Jazz Fingers. Amb aquesta darrera formació ha guanyat el concurs Interjazz del Conservatori Superior de Música de Illes Balears.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/