banner web alternatilla logo aedem

Per més informació contacte en nosaltres info@alternatilla.com

Didàctic – Concert “Femme Jazz”

Irene Reig, saxo, piano i veu.
Pere Bujosa, contrabaix.
Joan Terol Amigó, bateria.

Malgrat la seva presència i importància dins de la història del jazz, la dona no sempre ha rebut el reconeixement que es mereix. Les cròniques del jazz han tingut gairebé sempre un biaix indiscutiblement masculí, però el relat de la història d’aquest gènere no s’entén sense la figura de la dona que, malgrat haver d’anar gairebé sempre a contracorrent en la pràctica del jazz, ha mostrat perseverança dècada a dècada, fins a l’actualitat, quan la tendència secular de la discriminació sexista comença a resoldre’s. La visibilitat de la dona ha millorat notablement, després d’una lenta però progressiva superació dels prejudicis de gènere, tant de l’afeccionat al jazz com dels propis músics i crítics.

Són moltes les dones que s’han erigit en protagonistes i referències ineludibles de primer ordre en l’elit del jazz. La presència de la dona en un escenari on es fa jazz tocant qualsevol instrument no és un fet singular ni atípic. Elles no es rendeixen.

En aquest concert didàctic, per a pblic de totes les edats, es donaran a conèixer algunes de les dones que han excel·lit en aquest gènere musical i s’interpretaran arranjaments de composicions escrites o popularitzades per elles mateixes.

PRÓXIM


AEDEM (Alternatilla Escola d’Experimentació Músical)
3n trimestre 2018-2019, pendent de dates.

Per més informació contacte en nosaltres info@alternatilla.com

HISTÒRIC – HISTORICO – HISTORICAL


AEDEM (Alternatilla Escola d’Experimentació Músical)
2n trimestre 2018-2019 del 04 de març al 6 de març de 2019

Programa Paral·leles Alternatilla Jazz In Mallorca
AEDEM (Alternatilla Escola d’Experimentació Músical)
1r trimestre 2018-2019 del 24 de novembre al 07 de desembre de 2018

https://www.instagram.com/alternatilla/