Presentació Alternatilla Jazz Band Castell de Bellver

Diumenge, 07 de juliol de 2019, a les 21.00 h.

Opertura de portes, a les 20.00 h.

Alternatilla Jazz Band

Szymon Mika (Guitarra).
José Soares (Saxo).
Pere Bujosa (Contrabaix).
Joan Carles Marí (Bateria).

 

Palma / Castell de Bellver

Diumenge, 07 de juliol de 2019, a les 21.00 h.

 

 


País convidat:
Portugal

Szymon Mika, guitarra Polonia.
És un dels guitarristes amb més talent en la nova escena musical polonesa, amb importants premis com l’internacional Jarek Śmietana Jazz Guitar o el Grand Prix Jazz Nad Odrą. Després de graduar-se en la prestigiosa Music Academy de Katowice, Szymon Mika va continuar la seva formació en el Jazz Campus de Basel i va participar en el programa Fousyear. Com a compositor ha publicat diversos treballs discogràfics, incloent-hi dos discs amb el trio, “Unseen” i “Togetherness”.

Les seves improvisacions són meditades exploracions de les possibilitats de la guitarra i una bona combinació d’estil fingerstyle i de plat-picking en una conversa musical i un vibrant estil interpretatiu que enganxa a l’oient.

José Soares, saxofonista, Portugal.
Va començar els seus estudis musicals a la banda local de Figueira da Foz. Posteriorment va ingressar al Conservatori de Música David de Sousa a la classe de saxòfon i més tard, va estudiar a l’Escola Professional de Música d’Espinho. El 2010 va obtenir el grau en Jazz Saxophone Performancea a ESMAE (Escola Superior de Música i Arts del Espectacle) de la Universitat de Música i Arts Escèniques de Porto.

Actualment, Soares és estudiant de màster al Conservatori d’Amsterdam. A més dels seus propis projectes, Soares ha estat un músic molt sol·licitat per a diverses bandes amb les quals ha estat gravant la seva obra.

Pere Bujosa, contrabaix. Mallorca.
Comença la seva formació musical a Palma molt jove, fins a acabar els seus estudis de contrabaix clàssic. Es trasllada a Barcelona per realitzar els seus estudis a en Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu. El 2014 aconsegueix un intercanvi per a estudiar a la University of North Texas (USA).

Pertany en l’actualitat a diverses formacions de diferents estils amb els quals ha actuat per gran part de la península, com Maxi Caballero Quartet, Salvador Sobral Trio, The Raggle Taggle Gypsies … (Saragossa, País Basc, Navarra, Balears) i en països com Portugal i Noruega. En aquest moment és un membre actiu de l’escena jazzística barcelonina i acaba de publicar el seu segon disc en format trio amb Joan Terol i Xavi Torres, “Wabi-Sabi”.

Joan Carles Marí, bateria. Ibiza.
Comença a tocar la bateria als 11 anys, rebent classes d’instrument i solfeig. Als 18 anys es desplaça a Barcelona per realitzar els Estudis Superiors en el Taller de Músics. Ha actuat en diferents països com Canadà, Corea, Rússia, Dinamarca, Hongria, Polònia, França o Alemania, així com per bona part de la península ibèrica amb projectes que van des del jazz al flamenc, passant pel rock dur o l’indie.

Amb diferents formacions ha gravat un total de 15 àlbums d’estudi. Ha tocat amb músics com David Pastor, Clara Peya, Abe Rábade, Jordi Matas, Horacio Fumero, Vic Moliner, Joachim Kühn, Claudia Bardagí, Adrià Plana, Alessio Arena, Laura Simó, Thomas Warbourton, Jose Alberto Medina, Gianni Gaggliardi, Pere Martínez o Gabriel Amargant. A l’apartat docent, ha oferit diverses masterclass a Catalunya I França així com classes particulars durant 7 anys.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/