Màgica presentació de l’Alternatilla Jazz Band

captura-de-pantalla-2016-12-06-a-las-12-34-17
Una de les peces fonamentals, bàsiques, del Alternatilla Jazz in Mallorca és promoure la interactuació dels músics locals amb els que venen de fora de les illes. Ahir, l’Auditori d’Alcúdia va acollir la presentació de l’Alternatilla Jazz Band. Aquest ensemble el conformen el guitarrista mallorquí Toni Miranda, el contrabaixista suec afincat a Mallorca Marko Lohikari, el bateria català Joan Terol i el saxofonista holandès Benjamin Herman.
Quines sorpreses ens guardava la vetllada, protagonitzada per quatre músics que mai s’havien trobat junts, era un misteri. Poques hores abans del concert es van trobar a l’escenari i després de les salutacions, ja amb les mans als intruments, va quedar palès que el talent i els anys de carrera es combinaven amb una enorme química interpersonal. Al concert vam gaudir de peces de Thelonious Monk, de Sonny Rollins, de Django Reinhart, i fins i tot una versió del clàssic popularitzat per Frank Sinatra, «What’s new».

Avui, ens podrem veure a l’Auditori de Porreres a les 20:30 on el jove guitarrista holandès Reinier Baas, acompanyat per The More Socially Relevant Jazz Music Ensemble, protagonitzarà un dels concerts més esperats d’aquest festival.

foto: Joan Castells