AJF23 – ALTERNATILLA JAZZ BAND v 2 23

Sa Pobla / Sa Congregació

Sábado, 9 de desembre de 2023, a las 12:00h.

 

ménage à jazz
ALTERNATILLA JAZZ BAND v2. 23

Matthias van den Brande, saxo
Marc Miralta, batería
Milton Rodríguez, guitarra
Marko Lohikari, contrabajo

Com a tots els concerts amb l’etiqueta ‘ménage à jazz’, marca d’Alternatilla, presentem una formació inèdita i multinacional. Quatre músics que mai abans havien tocat junts i que s’han atrevit a acceptar el repte del festival amb aquest concert. 

El jove saxofonista belga Matthias van den Brande ha desenvolupat una forta personalitat dins del jazz actual, després de formar-se entre el seu Bèlgica natal, Amsterdam i Philadelphia. 

El reconegut bateria català Marc Miralta té una espectacular trajectòria musical, amb centenars de concerts i més de cinquanta discos gravats. 

S’hi sumen dos músics residents a Mallorca, encara que d’orígens molt diferents. El guitarrista Milton Rodríguez es va formar entre el País Basc, Holanda i Nova York; actualment lidera un interessant projecte amb el qual estableix un pont entre el jazz i la música brasilera. El contrabajista suec Marko Lohikari, després de créixer com a músic entre Suècia i Finlàndia s’ha instal·lat a Mallorca, formant part molt activa de l’escena musical de l’illa, treballant amb diverses formacions. 

Compromesos amb :

Amb el patrocini:

Amb Col·laboració :

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/