AJIM 181127 Educació del Ritme

Esporles / Casa des Poble

Dimarts, 27 de novembre de 2018 a les 16.o0 h i 17.30 h

 

Joan Terol Amigó

Aquest taller serveix d’introducció a un dels elements més importants de la música. El ritme és una divisió qualitativa del temps i un element fonamental de la música que es percep a través dels sentits i dels moviments. Es tracta d’ampliar les habilitats expressives i musicals descobrint i explorant els elements que conformen el ritme.

Tempo, mètrica, pulsació i subdivisió són conceptes claus per configurar una base sòlida que permeti una execució acurada del ritme. Es treballaran aquests conceptes bàsics a través de diferents exemples auditius i exercicis pràctics (amb i sense instrument).

Taller dirigit pel músic Joan Terol Amigó, una iniciativa impulsada gràcies a la col·laboració amb Andreu Julià i les escoles de música de Llucmajor i Esporles.

Joan Terol Amigó (Reus,1985) desenvolupa la seva carrera musical des d’Amsterdam, on resideix, encara que segueix connectat a l’escena musical catalana. Actualment, els seus projectes principals són Xavi Torres Trio, Néstor Giménez Quintet, The BvR Flamenco Big Band, Mehmet Polat, Henk Kraaijeveld, Nomadic Treasures, Trempera! i Els Tres Tenors i imparteix de docent als Tallers Musicals d’Avinyó. Al llarg de la seva carrera musical ha tingut l’oportunitat de tocar amb figures de primer nivell com Benny Golson, Lee Konitz, Jordi Rossy, Jesse Davis, Maria Schneider, Grant Stewart, Joe Magnarelli, Perico Sambeat, Reinier Baas o Ben van Gelder.Grant Stewart, Joe Magnarelli, Perico Sambeat, Reinier Baas o Ben van Gelder.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/