BRUUT!

Dijous, 8 de desembre de 2016, a les 20.30 h.

Fàbrica Ramis, Inca.

BRUUT!

BRUUT_Max_Baggerman3_colorBruut ofereixen una impressionant mescla musical, des del més colorit fins al més rude, d’allò més ballable pel cap alt melòdic. La seva estètica musical va des del surrealisme del cinema de Quentin Tarantino, passant pels sicos de segona mà i per les velles pel·lícules del llunyà Oest.
Internacionalment la banda continua la seva expansió en nous territoris amb actuacions en directe a Japó, Polònia, Burkina Faso, Alemanya, Anglaterra, Sud-àfrica, Espanya, Surinam, Turquia i Bèlgica. Van tenir un èxit notable amb la seva participació en festivals internacionals com el Tòquio Jazz Festival, Glimps, National Arts, Istanbul Jazz, North Sigui Jazz i el Eurosonic/Noordersiag.
Van debutar discogràficament el 2013 amb la publicació del seu homònim àlbum debut, al que va seguir l’aclamat “Fire” en el 2013. Amb el disc “Mad Pack”, publicat en el 2015, Bruut! s’han consagrat com una de les formacions més creatives i revigorizantes en el seu gènere. Bruut! són: Maarten Hogenhuis (saxo), Folkert Oosterbeek (òrgan Hammond), Thomas Rolff (contrabaix) i Felix Schlarmann (bateria).