Quí som

Què és Alternatilla Jazz In Mallorca?

Música, interculturalitat, tallers i masterclass .

Un projecte de dinamització cultural i d’interacció entre músics de la nostra illa, nacionals i internacionals.

Una atractiva i diferent opció d’oci i educació, amb propostes al voltant del jazz. Un punt de trobada entre músics, alumnes i ciutadans. Un festival pedagògic i divulgatiu que ofereix tallers de formació i xerrades didàctiques. Un espai on participar, conversar, reflexionar i, sobretot, gaudir de la creació artística.

Un programa on prioritzam la qualitat sobre les músiques més comercial. Els artistes amb els que treballem basen el seu treball en la independència creativa, la llibertat d’una creació allunyada de les imposicions de la indústria musical. El nostre compromís és múltiple: amb el públic, amb la qualitat, amb la interculturalitat, amb la solidaritat. Aquest 2016, en la primera edició, presentam un dels països amb més pes específic en la història del jazz a Europa. Enguany tindrem el gran honor de rebre una selecció del jazz emergent del Regne dels Països Baixos.

Quí ho organitza?

El festival Alternatilla Jazz In Mallorca és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla.

A quí va dirigit?

Alternatilla Jazz In Mallorca pretén donar una programació rica i variada, dirigida a tots i en especial al públic més inquiet i inconformista, a aquells que es deixen sorprendre i no perden mai la curiositat.

Alternatilla Jazz In Mallorca, dedicarà especial atenció a promoure ponts de col·laboració artístics, creatius, entre els nostres músics i les bandes i intèrprets convidats d’altres països. La voluntat de continuïtat d’aquest projecte pretén convertir-lo en una plataforma per a tots aquests músics i compositors que, sovint, veuen com els seus projectes artístics encaren obstacles infranquejables que limiten el seu creixement en el mercat internacional.

On tindrà lloc?

Aquest festival té el seu camp d’acció a Mallorca, no se celebra en un sol dia ni en un sol espai. Cada activitat d’Alternatilla Jazz In Mallorca es realitza en un lloc triat amb cura, a consciència. Teatres, auditoris, espais multi disciplinaris, diferents sales, centres culturals repartits al llarg i ample de l’illa. Alcudia, Calvia, Esporles, Inca, Llucmajor, Muro, Palma, Pollença, Porreres, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Margalida y Sa Pobla

Quan?

En aquesta primera edició, Alternatilla Jazz In Mallorca se celebrarà del 29 de novembre fins al 10 desembre 2016.