AJF22 – AEdEM – Naturalment

Campos/ Projecte Homo

Esdeveniment ajornat del dia 5 de desembre de 2022

Dilluns, 3 d’Abril de 2023

AEdEM – Naturalment

Joan Terol, bateria.
Laura Serra, piano, teclats i veu.
Pere Bujosa, contrabaix.

“Naturalment” és un concert didàctic que pretén sensibilitzar a través de la música la creixent afectació que té en la vida planetària el canvi climàtic. Una proposta pedagògica basada en cinc elements de la natura: aire, aigua, terra, foc i fusta, a través dels quals es farà un recorregut musical per cançons d’arreu de temàtica transformadora.

Els alumnes assistents gaudiran de música en viu, alhora que seran partíceps d’una participació col·lectiva al final de l’acte.

El repertori del concert inclou cançons de denúncia mediambiental, cançons que reivindiquen l’amor a la naturalesa alhora que ens conviden a lluitar contra les injustícies com la guerra o el racisme, cançons inspirades o dedicades a la nostra mar, el Mediterrani, cançons amb lletres que parlen d’elements de la naturalesa (mar, muntanyes, vent, cel…). La música com a connexió amb la naturalesa i la música com a instrument per a reivindicar, per a la lluita, per a la defensa del planeta i per a conscienciar sobre el canvi climàtic.

Sobre l’escenari tindrem a tres músics de gran talent interpretatiu i amb personalitats molt diferents però que es complementen perfectament :

– La direcció musical és a càrrec del percussionista català Joan Terol, que desenvolupa la seva carrera musical des d’Amsterdam, Barcelona i Alemanya. A més de la seva carrera internacional com a músic amb diverses formacions, imparteix classes com a docent en elsTallers Musicals d’Avinyó, entre altres.

– En els teclats i veu tenim a Laura Serra, una de les artistes més rellevants de la nova generació musical de l’illa, molt coneguda per ser cantant i pianista de Alanaire, un dels grups revelació del passat any i la carrera del qual no deixa de créixer.

– I al contrabaix, Pere Bujosa, un altre jove músic de l’illa, i un dels més actius en l’escena jazz actual, amb el seu trio ha recorregut nombrosos escenaris, no sols de les illes sinó també en festivals i sales del circuit europeu.

Amb el patrocini:

Amb Col·laboració :

Compromesos amb :

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/