AJF22 – Alternatilla All-Woman Jazz Band

Ciutadella/Teatre des Born

Dissabte, 10 de desembre de 2022, a les 20:30h.

 

Alternatilla All-Woman Jazz Band 

Kika Sprangers, Saxo Tenor.
Cecilie Grundt, Saxo.
Marta Garrett, Veu.
Aga Derlak, Piano.
Blanca Barranco, Contrabaix.
Nailé Sosa, Bateria.

Amb Aga Derlak al piano -des de Varsòvia (Polònia)-, Blanca Barranco al contrabaix -des de Jaén (Espanya)-, Cecilie Grundt al saxo tenor -des de Oslo (Noruega)-, Kika Sprangers al saxo soprano -des d’Amsterdam (Holanda)-, Marta Garrett, la veu -des de Lisboa (Portugal)- i Nailé Sosa, la batería resident a Mallorca (Cuba / Mallorca).

Un concert molt especial protagonitzat íntegrament per dones; sis extraordinàries intèrprets que s’alien en aquesta interessantíssima formació multinacional per a posar en valor la fusió cultural i la gran aportació. de les dones a la creació i interpretació de la música jazz actual.

En directe es generarà un interessant diàleg musical obert a l’intercanvi. La innovació, la llibertat, l’elegància, el contrast, la hibridació d’estils i l’intercanvi cultural regiran en un excepcional concert del qual podrem gaudir gràcies a l’aliança d’aquestes 6 dones que desborden talent. Palma és la ciutat que va veure néixer aquest grup, es van ajuntar per primera vegada en 2021 gràcies a la iniciativa de l’Alternatilla Jazz per a un dels seus concerts ménage à jazz. Després de l’extraordinària i motivadora experiència per a les músiques i el calorós acolliment del públic, la qual cosa anava a ser una ocasió única s’ha convertit en un projecte amb gran futur.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/