AJF22 – Lorenzo Bisogno Quartet & Massimo Morganti

Esporles / Casa des Poble

Dissabte, 10 de desembre de 2022, a les 21:00h.

 

Lorenzo Bisogno Quartet & Massimo Morganti

Lorenzo Bisogno, Saxofons.
Manuel Magrini, Piano.
Pietro Paris, Contrabaix.
Lorenzo Brilli, Bateria.

Lorenzo Bisogno Quartet troba la seva síntesi en entrellaçar les experiències dels seus components, contant històries: el so del jazz contemporani amb el pensament melòdic, la frescor de la improvisació amb l’elegància de la composició.

El quartet va néixer de la reunió de quatre joves talents d’Ombria. El grup té les seves arrels en la rica tradició del jazz, de la qual es nodreix el repertori. La reinterpretació dels estàndards es combina amb cançons originals, que són un tret característic del grup, però que es mantenen en la línia del repertori més clàssic. Cedar Walton, Billy Strayhorn, Joe Henderson, Kenny Wheeler són només alguns dels compositors que han inspirat i influenciat el so del grup.

La sòlida secció rítmica formada per Manuel Magrini en el piano, Pietro Paris en el contrabaix i Lorenzo Brilli en la bateria formen un teixit rítmic i harmònic sobre el qual descansen les melodies del saxo tenor de Lorenzo Bisogno, recent guanyador del prestigiós “Massimo Urbani International Premio”.

Per aquesta ocasió vindran acompanyats de Massimo Morganti, trombonista, compositor, arranjador i director.

Graduat en trombó, composició i orquestració per a banda simfònica al Conservatori G. Rossini de Pesaro, després d’un període d’estudis al Berklee College de Boston amb Phil Wilson, Jeff Galindo, Hal Crook i George Garzone, funda la Colors Jazz Orchestra, que aviat es va convertir en una de les millors big band d’Itàlia.

Des del 1992 ha seguit una activa carrera interpretativa com a director de big band, trombó principal i acompanyant, tocant als principals clubs de jazz, festivals i sales de concerts d’Itàlia, Europa, Sud-àfrica, Colòmbia i el Japó, col·laborant amb molts grans músics de jazz com Kenny Wheeler, Bob Brookmeyer, Bob Mintzer, Mike Stern, Scott Robinson, Bill Cunliffe, Martin Wind, Joe La Barbera, Greg Hopkins, Maria Schneider, Ayn Insert, Paul Mc Candless, WDR Big Band, Cyro Baptista, Fabio Zeppetella Ciammarughi, Massimo Manzi, Paolo Damiani, Marc Tamburini, Fabrizio Bosso, Javier Girotto, Gianluca Petrella, Gianluigi Trovesi, Cristina Zavalloni, Gabriele Mirabassi i molts altres.

Amb el patrocini:

Amb Col·laboració :

Compromesos amb :

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/