AJIM 181123 Irene Reig Views Quintet

Divendres, 23 de novembre a les 20.30 h.

Obertura a les 19.30 h

Muro / Teatre Municipal

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 20.30 h

 

Irene Reig Views Quintet

Irene Reig, saxo.
Pol Omedes, trompeta.
Miguel Rodríguez, piano.
Pau Sala, contrabaix.
Joan Casares, bateria.

Irene Reig (Barcelona, 1993) resideix a Amsterdam on desenvolupa la seva trajectòria musical com a intèrpret i compositora.

S’interessa per la música des de ben petita i comença a rebre classes de piano clàssic passant per escoles com Oriol Martorell o el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, i paral·lelament s’endinsa en el món del jazz amb el saxòfon baix el braç. Ha passat per orquestres com la de Santo Andreu Jazz Band o la Star Wood Band i ha participat en diversos projectes musicals com The Bop Collective, Smack Big Dab, o el quintet que ve a presentar al festival. Combina la seva carrera musical amb els estudis superiors i de màster a l’Escola Superior de Música de Catalunya, el Conservatori d’Amsterdam i la Templo University de Filadèlfia. És durant la seva estància als Estats Units que estudia amb el saxofonista Dick oatts i enregistra el seu primer disc al capdavant (“Views”) on hi participa el reconegut trompetista John Swana.

Reig explica que “Views” és un disc ple d’espontaneïtat que va sorgir com una boja idea un matí després de despertar-se, tres mesos després l’estava gravant a Filadèlfia. Cada cançó reflecteix un moment concret i especial de la vida d’Irene, memòries i vivències de Barcelona, Amsterdam i Filadèlfia, les ciutats on ha viscut i on ha conegut a les persones que han tingut un impacte a la seva vida.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.