AJIM 181124 Alternatilla Jazz Band

Dissabte, 24 de novembre a les 20.30 h.

Obertura a les 19.30 h

Inca / Fàbrica Ramis

Dissabte, 24 de novembre de 2018 a les 20.30 h

 

Alternatilla Jazz Band

Szymon Mika, guitarra.
Irene Reig, saxo.
Joan Moll, piano.
Toni Cuenca, contrabaix.

Els concerts ménage à jazz són un dels principals distintius d’Alternatilla Jazz. S’aconsegueix amb ells un dels principals objectius del festival: aprofitar l’intercanvi i la diversitat cultural que possibilita la connexió de músics de diferents cultures. D’aquesta manera, el programa cohesiona diferents maneres d’entendre el jazz alhora que prioritza la fusió cultural, el diàleg instrumental i la sorpresa de la improvisació.

 

En aquesta ocasió, proposam una trobada entre un músic polonès: el guitarrista Szymon Mika, la saxofonista catalana Irene Reig (instal·lada actualment a Amsterdam), el pianista mallorquí Joan Moll i el contrabaixista Toni Cuenca, català resident a Mallorca amb una llarga trajectòria artística al costat de grans figures internacionals, tant en la seva faceta de músic com productor i compositor.

 

La hibridació d’estils i l’espontaneïtat s’erigeixen en protagonistes en una prometedora conversació plural que farà detonar una vegada més els límits del jazz i expandirà els dominis d’aquesta pàtria universal denominada música. Un directe únic del qual en podran gaudir en exclusiva els assistents a l’Alternatilla Jazz Festival.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/