AJIM 181208 Myrczek & Tomaszewski

Llucmajor / Auditori de Sant Bonaventura

Dissabte, 08 de novembre de 2018 a les 20.30 h

 

Myrczek & Tomaszewski

Wojciech Myrczek, veu.
Pawel Tomaszewski, piano.

Un duo compost per dos joves i carismàtics músics polonesos Wojciech Myrczek (vocalista) i Pawel Tomaszewski (pianista), ambdós llicenciats a la prestigiosa Katowice Academy of Music. Entre ells es produeix un interessant i ambiciós diàleg musical no exempt d’un important toc d’improvisació.

El seu repertori es basa fonamentalment en jazz i pop estàndards que adquireixen amb la seva re-interpretació, una nova categoria sònica, diversificant textures i harmonies, plenes de classe i elegància.

Myrczek és un intèrpret d’una excel·lent capacitat vocal amb un ampli vocabulari de possibilitats, des de la dolçor del crooner fins a la improvisació estil scat, inclòs imitant vocalment les frases de baix. Tomaszewski té un molt personal i intrèpid estil interpretatiu, s’atreveix amb tota classe d’innovació i canvis en les melodies, els acords i inclòs amb el tempo, un estil arriscat amb un resultat que captiva.

En el 2014 varen publicar el seu primer àlbum, “Love Revisited”, que va tenir una excel·lent acollida entre el públic i la crítica tant a Polònia com en la resta d’Europa, i que els ha portat a actuar a grans auditoris de tot el món com el Conservatori de San Petersburgo, el Bird’s Basement de Sidney, el Roma Theater de Varsòvia o l’Institut Finlandais de París. Amb aquest projecte també han actuat a grans festival com són: Montreux Jazz Festival a Suïssa, Bielska Zadymka Jazzowa, Lodz Philharmonic Festival Colors a Polònia, Sofia Jazz Peak Festival a Bulgària o Celje International Jazz Festival a Eslovènia.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/