Alternatilla Jazz In Mallorca 2021

País convidat Cuba

logo Europa Jazz Network
logo IEB-AJIM9
Dep-Cultura, Patrimoni i Política Lingüística-color3 (1)
best jazz
Logo Grupotel Hotels & Resorts copia
1507-MRS-Anuncio-RCM_imp
Simbol_positiu
Logo-ARA-Balears-web-Alternatilla

L’organització: Qui som?

 

Alternatilla és una associació cultural sense ànim de lucre fundada en el 2005 a Palma i composta per un grup obert de persones actives i inquietes, amants de la música, la fotografia, la literatura, el cinema, les arts plàstiques i altres disciplines artístiques.

 

Des de l’associació defensem la cultura com a pilar fonamental per al desenvolupament sostenible i apostem per la integració dels ODS en la nostra activitat per a contribuir directa i responsablement a l’Agenda 2030.

 

A Alternatilla fem feina des d’un àmbit purament independent amb la finalitat de promoure i exercir de plataforma per a projectes i iniciatives d’interès cultural i social.

 

Ens caracteritzem pel nostre esperit interdisciplinari, permeable a la diversitat de conceptes, formes i suports d’expressió artística, així com per la nostra vocació d’aparador de la cultura en les seves diferents manifestacions.

 

Al llarg dels nostres setze anys de rodatge, hem organitzat concerts, festivals, exposicions, activitats didàctiques i col·laborat en l’edició de llibres.

 

Encara que la nostra seu s’ubiqui a Palma, el nostre lloc de feina es troba descentralitzat, el que possibilita la consecució dels nostres objectius i una adaptació més flexible pel que fa a la nostra concepció del projecte. Receptius en tot moment a la cooperació, desenvolupem els nostres projectes en col·laboració amb altres individus, agents culturals, entitats o institucions que entenguin i secundin les nostres línies d’acció i es trobin interessants i disposats a brindar-nos el seu suport.

https://www.instagram.com/alternatilla/