Alternatilla All-Woman Jazz Band

Alcúdia/Auditori d’Alcúdia

Dissabte, 23 de setembre de 2023, a les 21:00h.

 

Alternatilla All-Woman Jazz Band 

Kika Sprangers, Saxo Tenor.
Cecilie Grundt, Saxo.
Marta Garrett, Veu.
Aga Derlak, Piano.
Blanca Barranco, Contrabaix.
Nailé Sosa, Bateria.

Un concert molt especial protagonitzat íntegrament per dones; sis extraordinàries intèrprets procedents de Cuba, Espanya, Holanda, Noruega, Polònia i Portugal, que s’alien en aquesta interessantíssima formació multinacional per posar en valor la fusió cultural i la gran aportació de les dones a la creació i interpretació de la música jazz actual.

En directe es generarà un diàleg musical interessant obert a l’intercanvi i enriquit amb la fusió d’influències i cultures. La innovació, la llibertat, l’elegància, el contrast, la hibridació d’estils i l’intercanvi cultural regiran en un concert excepcional del que podrem gaudir gràcies a l’aliança d’aquestes sis dones que desborden talent.

El grup es va ajuntar per primera vegada el 2021 al gran escenari del Teatre Principal de Palma (Mallorca) gràcies a la iniciativa de l’Alternatilla Jazz Festival per a un dels seus concerts ménage à jazz.

Després de l’extraordinària i motivadora experiència per a les sis músiques i la calorosa acollida del públic, la cosa que seria una ocasió única s’ha convertit en un projecte amb gran futur.

Al desembre 2022 van tornar a reunir-se a Menorca, en un magnífic concert que va aconseguir omplir el gran teatre de Ciutadella – Teatre des Born. En aquest nou any 2023 el multinacional súper grup de dones jazzistes tornarà als escenaris d’Europa amb aquest projecte il·lusionant.

Cadascuna de les sis músiques té la seva pròpia carrera i projectes personals, tant a les seves respectius països com internacionalment, però totes aposten per aquest projecte en què són capaços de combinar les seves diferents personalitats artístiques en aquest musical “ménage à cinq“ amb una multicultural conversa plural que farà detonar els límits del jazz.

Con el patrocinio :
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/