Alternatilla Jazz Band Castell de Bellver

Dimarts, 05 d'agost de 2018, a les 20.30 h.

Opertura de portes, a les 19.30 h.

Alternatilla Jazz Band

Pawel Tomaszewski (Piano).
Irene Reig (Saxo).
Pere Bujosa (Contrabaix).
Teo Salvà (Bateria).

 

Palma / Castell de Bellver

Diumenge, 05 d’agost de 2018, a les 20.30 h.

Pawel Tomaszewki, piano Polonia.
Pianista, compositor, arreglista, productor i professor a la Karol Szymanowski Academy of Music a Katowice, Pawel Tomaszewski (Gostynin, Polònia, 1983), lidera la nova generació de músics de l´escena jazzística polaca, destacant per la sensibilitat i creativitat que aplica a cada una de les seves interpretacions. Ha actuat a escenaris de tot el món, tant com solista com compartint formació amb alguns dels millors músics de jazz polacs i internacionales. El seu treball ha quedat registrat en més de vint treballs discogràfics.

Irene Reig, saxofonista, Noruega.
La saxofonista i compositora Irene Reig (Barcelona, 1993), inicia el seu pas per l’ESMUC on tindrà com a professors principals a Eladio Reinón, en Gorka Benítez i en Xavi Figuerola i més endavant a Ferdinand Povel, Simon Rigter i Jasper Blom en el Conservatorium van Amsterdam. Més tard es trasllada a Philadelphia per estudiar a Dick Oatts en Temple University. També ha col·laborat amb Lluís Vidal Sextet, Joan Casares Sextet, Esmuc Dab, Fluït Collective i el Esmuc Jazz Project Univers Keith Jarret.

Pere Bujosa, contrabaix. Mallorca.
El músic mallorquí Pere Bujosa (Palma, 1992) va començar la seva formació a Palma, on es va iniciar amb el contrabaix clàssic. Més tard, va decidir mudar-se a Barcelona, ciutat on va estudiar Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu. Va ser alumne de grans músios com Horacio Fumero, David Mengual, Marc Miralta, Gary Willis o Llibert Fortuny. Actualment viu entre Amsterdam, Berlin i Mallorca i lidera la formació Pere Bujosa Group, amb la qual ha publicado el disc Who’s Holland.

Teo Salvà, bateria. Mallorca.
Músic mallorquí (Palma, 1987), molt actiu en l´escena de jazz local. Realitzà estudis de jazz a la Factoria de So i amb Miranda Jazz Combo. Actualment és membre en actiu de les formacions Highlands Projects, Hi Hats Old Swing i The Jazz Fingers. Amb aquesta darrera formació ha guanyat el concurs Interjazz del Conservatori Superior de Música de Illes Balears.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/