Alternatilla Jazz Trío

Dimarts, 14 d'agost de 2018, a les 21.00 h.

Opertura de portes, a les 20.00 h.

Alternatilla Jazz Trio 2018

Toni Miranda (Guitarra).
Pere Bujosa (Contrabaix).
Jimmy Weinstein (Bateria).

 

Porreres / L’Hospitalet

Dimarts, 14 d’agost de 2018 a les 21.00h

Jimmy Weinstein, bateria Estados Unidos.
El músic norteamericà Jimmmy Weisntein (Chicago, 1960) és el bateria i director de la Travelling School Band, una entitat dedicada a l´organizació de seminaris de jazz per tot el món. Es formà al Berklee College of Music de Boston. Weinstein, a qui li agrada definir-se com a drummer-songwriter (bateria-autor), ha gravat més de vint àlbums com a líder o acompanyant i ha realitzat gires per Estats Units, Europa i Japó interpretant les seves composicions.

Toni Miranda, guitarra, Mallorca
Antoni Miranda (Palma, 1960) comença a tocar la guitarra clásica als 13 anys i als 16 ja ofereix concerts al “Centro de la Guitarra” de Palma. És col·laborador habitual a sessions discogràfiques, autor de música per a sèries de televisió, arreglista i productor musical. Ha format part de Brossat, Téntol, la Big Band de Palma, el Jazz Càmera Trio, l´Orquestrina d’Algaida, el grup Seis Som, la formació Contemporary Grup Ensemble, a més de liderar el seu projecte personal, Miranda Jazz Quartet.

Pere Bujosa, contrabaix. Mallorca.
El músic mallorquí Pere Bujosa (Palma, 1992) va començar la seva formació a Palma, on es va iniciar amb el contrabaix clàssic. Més tard, va decidir mudar-se a Barcelona, ciutat on va estudiar Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu. Va ser alumne de grans músios com Horacio Fumero, David Mengual, Marc Miralta, Gary Willis o Llibert Fortuny. Actualment viu entre Amsterdam, Berlin i Mallorca i lidera la formació Pere Bujosa Group, amb la qual ha publicado el disc Who’s Holland.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/