Hanna Paulsberg Concept

Hanna Paulsberg Concept

ESGLÈSIA DEL CONVENT DE POLLENÇA
Carrer de Guillem Cifre de Colonya, 0, 07460 Pollença (Mallorca).
Divendres, 8 de desembre de 2017 a les 20.30h.


FORMACIÓ

Hanna Paulsberg: Saxòfon.
Oscar Grönberg: Piano.
Trygve Fiske: Contrabaix.
Hans Hlbækmo: Bateria.

HANNA PAULSBERG CONCEPT (NORUEGA)

La saxofonista i compositora Hanna Paulsberg (Rygge, 1987) lidera aquest quartet, que irromp al 2010 amb força a l’escena jazz noruega. Crea la banda al costat d’altres tres joves músics amb el propòsit de partir de la tradició jazz afroamericana cap a noves direccions. Els seus dos primers discos –Waltz for Lili (2012) i Song for Josia (2014) obtenen una resposta positiva per part de la crítica noruega i internacional. Al 2016 publiquen Eastern Smiles, el seu tercer àlbum, amb el qual s’embarquen en una llarga gira que els porta als escenaris de grans sales i festivals europeus.

Paulsberg comença a tocar el saxòfon als setze anys, edat a la qual descobreix a Stan Getz i s’enamora perdudament del seu so. Estudia música a l’escola secundària de Kirkeparken i posteriorment es gradua al programa de jazz del Conservatori de Trondheim.

A l’actualitat es troba centrada en el seu projecte personal, Hanna Paulsberg Concept, encara que ha tocat i continua fent-ho amb diversos músics i formacions com la Trondheim Jazz Orchestra, Bobo Stenson, Jon Balke, Marilyn Mazur i Georg Riedel, entre d’altres, a més de participar a interessants projectes al costat de personalitats com Chick Corea o Elin Rosseland.

Al 2012 és seleccionada per representar a Noruega a The European Jazz Orchestra.

Hanna Paulsberg Concept integra influències americanes i sensibilitat europea, i ofereix un resultat madur i amb veu pròpia, un so senzill i elegant que brolla del talent i la cohesió entre els components de la banda

Website: www.hannapaulsberg.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/