Odd Steinar Albrigtsen Quintet

Odd Steinar Albrigtsen Quintet

ESPAI36 – CENTRE CULTURAL
Carrer Major, 36, 07530 Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca).
Dimecres, 6 de decembre de 2017 a les 20.30h.


FORMACIÓ

Odd Steinar Albrigtsen: Guitarra.
Gianni Gabliardi: Saxòfon.
Erlend Slettevoll: Piano.
Trygve Fiske: Contrabaix.
Tore Sandbakken: Bateria.

ODD STEINAR ALBRIGTSEN QUINTET (NORUEGA)

El guitarrista noruec Odd Steinar Albridgtsen (Tromsø, 1985) fa gala d’un estil personal que compagina jazz melòdic contemporani i influències del bebop nord-americà així com de la música llatinoamericana.

Després d’estudiar a l’institut de Kongsbakken, es matricula en el Conservatori de Música de Piteå, a Suècia, on aprèn guitarra clàssica i jazz, i en la Sund Folkehøgskole de Noruega. En acabar, cursa batxillerat musical al Conservatori de Trondheim, especialitzant-se en jazz.

Ha integrat diverses formacions, com la banda Afrocadabra, el Albrigtsen / Formo / Østvang Trio y el Odd Steinar Albrigtsen Quartet, format aquest darrer que presenta a la segona edició d’Alternatilla Jazz Festival.

En directe es dedica fonamentalment a desenvolupar els seus dos projectes principals, Osa Quartet i Clockwork, bandes amb les quals actua amb assuduïtat, sobretot al seu país natal i a Suècia. Així mateix, la seva naturalesa dinàmica li ha portat a crear Recorda Records, el seu propi segell discogràfic.

Completa la seva formació amb un master a l’Aaron Copland School of Music de Nova York, ciutat a la fervent escena de la qual ha estat submergit durant uns mesos. A la seva tornada, publica Mode (Recorda Records, 2016), el seu disc debut.

Website: www.oddsteinar-albrigtsen.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/