Pere Bujosa Group

Pere Bujosa Group

TEATRE MUNICIPAL DE MURO
Carrer Joan Carles I, 27. 07440 Muro (Mallorca).
Dimarts, 28 de noviembre de 2017 a las 20.30h.


FORMACIÓ

Pere Bujosa: Contrabaix.
Magalí Sare: Veu.
Tomàs Fosch: Piano.
Gianni Gabliardi: Saxòfon.
Quique Ramírez: Bateria.

PERE BUJOSA (ILLES BALEARS)

El jove músic mallorquí Pere Bujosa (Palma, 1992) prové d’una família melòmana. A ca seva sonava des de música clàssica fins a discos de bandes com The Rolling Stones i Jimi Hendrix.

Comença la seva formació musical a Palma, als onze anys, iniciant-se en el contrabaix clàssic. En paral·lel, s’interessa per la música moderna i comença a estudiar a la Factoria de Músics, on pren classes de baix elèctric i toca amb grups de l’escena local de l’illa com Boc, Oprimits, Matesound i Salvador Sobral, a més de participar com a músic d’estudi en alguns enregistraments.

Més tard decideix mudar-se a Barcelona, ciutat a la qual cursa Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu. Allà és alumne d’alguns dels músics locals més acreditats, com ara H. Fumero, D. Mengual, Marc Miralta, Gary Willis o Llibert Fortuny, i asisteix a master-classes d’artistes de la talla de Richard Bona, Chucho Valdés, Kenny Barron, Dave Holland, Kurt Rosenwinkel i John Patitucci, entre d’altres.

Al 2014 participa a un programa d’intercanvi que li permet estudiar en la University of North Texas (USA).

Actualment resideix a Àmsterdam i lidera la formació Pere Bujosa Group, amb la qual acaba de publicar el disc Who’s Holland, en la gira de presentació del qual està inmers en aquests moments.

Website: www.perebujosamusic.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/