AEDEM 190304 educacio oida

banner web alternatilla logo aedem

Algaida / Casal de Música

Dilluns, 04 de març de 2019 a les 17.00 h

Alumnes de primer de llenguatge musical

 

Taller: “Educació de l’Oïda”

En aquest taller ens centrarem en educar l’oïda a travès de la melodia. La melodia és un dels elements més importants que trobem en qualsevol forma musical: des de la cançó fins a l’obra simfònica. És el gen de la peça musical i el factor més determinant a l’hora de reconèixer i de diferenciar una obra d’entre les altres.

Escales, intervals o arpegis, són conceptes claus a l’hora d’analitzar o crear una melodia que teballarem gràcies a diferents activitats i exemples. Ens centrarem en la creativitat a l’hora d’interpretar i de compondre i en la transcripció d’exemples sonors.

Taller dirigit per Irene Reig, una iniciativa impulsada gràcies a la col.laboració dels nostres membres i els responsables d’AEDEM (Alternatilla Escola d’Experimentació Musical).

 

Irene Reig (Barcelona, 1993) resideix a Amsterdam on desenvolupa la seva trajectòria musical com a intèrpret i compositora. S’interessa per la música des de ben petita i comença a rebre classes de piano clàssic passant per escoles com Oriol Martorell o el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, i paral·lelament s’endinsa en el món del jazz amb el saxòfon baix el braç. Ha passat per orquestres com la de Santo Andreu Jazz Band o la Star Wood Band i ha participat en diversos projectes musicals com The Bop Collective, Smack Big Dab, o el quintet que presentar al Alternatilla Jazz In Mallorca 2018. Combina la seva carrera musical amb els estudis superiors i de màster a l’Escola Superior de Música de Catalunya, el Conservatori d’Amsterdam i la Templo University de Filadèlfia.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/