“Electro Màgic” Llibert Fortuny

 


FORMACIÓ

Llibert Fortuny: Saxòfon i …

ELECTRO MÁGIC

ESPECTACLE PER A ESCOLES I FAMÍLIES

Llibert Fortuny, uns dels músics més contundents i amb major força creativa, original i trencadora, considerat un dels millors saxofonista de l’escena jazz nacional presenta ‘Electro Màgic’.

Educat a la prestigiosa Berklee College of Music, des del seu retorn a Barcelona la carrera musical de Llibert Fortuny ha estat meteòrica, amb una activitat musical molt activa i premiada.

Sempre arriscant i tocant en diversos formats, i sense descartar el que les noves tecnologies poden oferir amb el descobriment d’una àmplia gamma d’oportunitats per enriquir els colors del saxo.

‘Electro màgic’ és un concert-taller familiar on el públic pot participar i descobrir el músic tecnificat que portem dins. I és que no només coneixerem el saxo, sinó l’aplicació de la tecnologia a la música: ordinadors, pedals, amplificadors, distorsionadors, saxos electrònics, aproparan als més menuts a un món completament desconegut on aprendran què és un delay o un loop, jugant amb ritmes i melodies i sempre amb la una participació activa. De la mà de Llibert i el seu trio, música i tecnologia ens deixaran bocabadats.

Website: www.llibertfortuny.com