AJF22 – AEdEM – Un Mar de Jazz

Esporles / Casa des Poble

3 de desembre de 2022
de 10:30 a 13:30 / de 15:30 a las 18:30

4 de Desembre de 2022
de 10:30h. a 13:30h

 

 

AEdEM – UN MAR DE JAZZ

Roberto Fonseca, piano.

«Un Mar de Jazz» és el curs d’aproximació al jazz dirigit per Roberto Fonseca que se celebrarà el 3 i 4 de desembre a la Casa des Poble d’Esporles

Una oportunitat única per descobrir com el jazz és present en els diferents estils musicals que tots coneixem. Des de la música clàssica, el pop o el rock passant pel hip hop o la música llatina, les estructures del jazz són perfectament reconeixibles a tots ells.

De la mà de Roberto Fonseca, podràs descobrir tant el llenguatge musical del jazz com la seva progressió harmònica o la seva formació rítmica. Una fascinant exploració de les relacions melòdiques, sonores i rítmiques que conformen aquesta forma d’expressió amb què podràs esprémer el teu instrument musical sigui quin sigui.

El jazz no és només un gènere musical més. Ric en matisos i desbordant de creativitat, el jazz acostuma a trencar les rígides estructures que caracteritzen altres gèneres. Una música que ens convida a jugar amb la creativitat i dóna peu a la improvisació, millorant l’originalitat, la fluïdesa, la llibertat i la flexibilitat musical.

Aconsegueix ja la teva entrada per al taller que impartirà Roberto Fonseca el dissabte 3 i el diumenge 4 de desembre a la Casa des Poble d’Esporles. El dissabte hi haurà dos torns: de matí, de 10.30 a 13.30 h. i de tarda, de 15.30 a 18.30 h. El diumenge hi haurà una única sessió de matí de 10.30 a 13.30 h.

Amb el patrocini:

Amb Col·laboració :

Compromesos amb :

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/