AJIM 191127 Melodia o Harmonia? Llucmajor

Llucmajor / E.M.A.E. de Llucmajor

Dimecres 27 de novembre de 2019

17.30 h Taller I: Alumnes de primer, segon i tercer de llenguatge musical.
18.30 h Taller I: Alumnes de quart de llenguatge musical i més grans.

 

Tallers “Melodia o Harmonia?”

Antoni Miranda, guitarra.

Aquests tallers estan dirigits a alumnes (escoles de música, primari i instituts) i es divideixen en tres nivells segons l’experiència.

AEDEM (Alternatilla Escola d’Experimentació Musical) presenta el nou taller musical dirigit pel reconegut músic de jazz mallorquí Toni Mi- randa

Moltes vegades reconeixem les obres per la seva melodia però n’hi ha d’altres que si les deslliurem de la seva harmonia perden tota la seva identitat. Així. aquest taller té com a objectiu esbrinar quin dels dos conceptes té més importància en una composició musical.

Per tal de respondre a la pregunta “Melodia o harmonia?” ens endinsarem dins del món de la composició musical, ens convertirem en autèntics músics professionals i farem un gir harmònic a una sèrie de melodies molt conegudes, així es podrà percebre de primera mà com es pot canviar el seu sentit musical.

Antoni Miranda

Antoni Miranda (Ciutat de Mallorca, 1960) comença a tocar la guitarra clàssica a 13 anys i ja a 16 ofereix concerts en el «Centre de la Guitarra» de Palma. Llavors s’interessa pel jazz i coneix Salvador Font «Mantega» i Manolo Bolao, amb qui treballa durant uns anys. Fundador de diferents formacions jazzístiques com «Brossat» i «Téntol», i col·labora- dor habitual en sessions discogràfiques, ha format part de la Big band de Palma i ha representat a les Illes Balears en la «Mostra Nacional de Jazz» de l’any 89.

Arranjador i productor musical del disc «Mallorcatur» (Reeditat en 2004), autor de la música per a les sèries de televisió «Mallorca mà- gica», «Menorca màgica» i «La ruta de l’enceba»; forma part del «Jazz Càmera Trio», amb qui ha gravat un disc.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/