ajim-191128-clara-gorrias-quartet-esporles/

logo Europa Jazz Network
logo IEB-AJIM9
Dep-Cultura, Patrimoni i Política Lingüística-color3 (1)
Logo Grupotel Hotels & Resorts copia
1507-MRS-Anuncio-RCM_imp
Logo UH+gruposerra copia
Logo-ARA-Balears-web-Alternatilla

Esporles / Casa des Poble

Dijous 28 de novembre de 2019 a les 20.30 h

 

Clara Gorrias Quartet

Clara Gorrias, Veu i flauta travessera.
Toni Saigi, Piano.
Marc Cuevas, Contrabaix.
Andreu Moreno, Bateria.

La mar fa riure i fa plorar és el títol de l’àlbum debut de la cantant menorquina Clara Gorrias, un disc amb cançons pròpies i temes populars de Menorca arranjats en clau de jazz per la mateixa cantant. Amb 24 anys, la jove artista de Ciutadella acumula una carrera musical de 10 anys, liderant projectes de jazz nascuts tant a Menorca com a Barcelona i girant per la Península amb vàries formacions. Aquest bagatge li serveix per ara encapçalar un projecte en el que, explorant el seu talent, ens ensenya el seu gran potencial signant un excel·lent disc de presentació.

La mar, la música d’arrel i el jazz són els tres elements que vertebren el disc. La mar, omnipresent en el dia a dia de qualsevol illenc, esdevé la guia a seguir i la inspiració necessària per a les seves composicions, alhora que també exerceix de pont entre el jazz i la música d’arrel illenca. Una serena i mesurada combinació que ha donat com a resultat 10 cançons, les que s’inclouen a La mar fa riure i fa plorar, cançons que conformen un personal àlbum amb sonoritat folk jazz i aires de llegenda i mística.
Clara Gorrias és llicenciada en Cant Jazz per L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i professora al Taller de Músics de Barcelona, i s’ha rodejat d’un grup de músics brillants i experimentats amb els que ha enregistrat aquesta joia musical tocant tots a l’hora en una mateixa sala, facilitant l’espontaneïtat, la improvisació, posant el temps en un segon pla.

El disc es va gravar als Estudis Ground de Cornellà de Terri del 23 al 25 de març amb el tècnic de so Jaume Figueres, i el 21 de maig a C/Mozart de Barcelona, assistit per David Garcia i sota la producció musical de la mateixa Clara Gorrias. Les mescles i el mastering han anat a càrrec d’Arnau Figueres. Els músics que han participat en l’enregistrament són: Clara Gorrias (veu, flauta i cors), Toni Saigi (piano), Andreu Moreno (bateria i percussions), Nicolas Mellon (baix), Manel Fortià (contrabaix), Òscar Latorre (trompeta) i Gessamí Boada (cors). El personal disseny de la carpeta és obra conjunta d’Andreu Marquès i Clara Gorrias. La discogràfica menorquina Aumon és l’encarregada del llançament del disc el 21 de Setembre de 2018.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/