ajim-191201-marta-garrett+mano-a-mano-llucmajor

logo Europa Jazz Network
logo IEB-AJIM9
Dep-Cultura, Patrimoni i Política Lingüística-color3 (1)
Logo Grupotel Hotels & Resorts copia
1507-MRS-Anuncio-RCM_imp
Logo UH+gruposerra copia
Logo-ARA-Balears-web-Alternatilla

Llucmajor / Auditori de Sant Bonaventura

Diumenge, 01 de desembre de 2019 a les 20.30 h

 

Marta Garrett + Mano a Mano

Marta Garrett, Veu.
André Santos, Guitarra, Braguinha i Rajão.
Bruno Santos, Guitarra i Rajão.

Marta Garrettés cantant, compositora i professora de Jazz de Lisboa. Va estudiar música des de petita; fins al 2010 a l’escola de música clàssica de l’Institut Gregoriano de Lisboa i per començar la seva carrera de jazz a l’escola del Hot Clube de Portugal. 

El 2012 va iniciar el batxillerat en Jazz per l’Escola Superior de Música de Lisboa, estudiant amb Maria João i altres grans músics portuguesos durant tres anys. Després, va assumir el programa europeu de màster de jazz, que va concloure als 23 anys d’estudis i actuació a Amsterdam, Berlín, Copenhaguen, París i Trondheim.

Sempre ha estat molt activa en l’escena de Jazz de Lisboa, sent un entusiasta de les sessions de jam session i sempre emocionada per actuar i experimentar amb els seus companys. Després de la seva residència de quatre mesos a Maduro Bar al Grand Hyatt Tòquio del Japó el 2017, ha participat en diferents projectes de música jazzística, brasilera i original, com The Bop Collective, amb dos discos sortits, Just in Trio, ZOE del duo. i Canções d’Illa Deserta.

Mano a Mano és un grup format pels germans André i Bruno Santos, dos dels més refinats i talentosos guitarristes de jazz portuguesos. Els dos guitarristes treballen a duo per a explorar el món de possibilitats que poden oferir dues guitarres, instrument al qual sumen la Braguinha, un instrument tradicional de Madeira, la seva illa natal. Mano a Mano barreja sons intel·ligents i sòlidament construïts, precisió en l’execució, sensibilitat i empatia personal, ple d’elegància i amb moments de virtuosisme, fent de cada concert una grata experiència per a l’oïdor. Per a aquest concert els germans Santos busquen una perfecta aliada musical amb la veu de la talentosa Marta Garrett.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/