AJIM 191205 Patrimoni Immaterial Hospital Son Espases

logo Europa Jazz Network
logo IEB-AJIM9
Dep-Cultura, Patrimoni i Política Lingüística-color3 (1)
Logo Grupotel Hotels & Resorts copia
1507-MRS-Anuncio-RCM_imp
Logo UH+gruposerra copia
Logo-ARA-Balears-web-Alternatilla

Palma / Hospital Universitari de Son Espases

Dijous, 5 de desembre de 2019, a les 17.00 h.

 

Didàctics “Patrimoni Inmaterial de les Illes”

Toni Miranda, guitarra.
Mary Lambourne, veu.
Steve Bergendy, contrabaix.
Teo Salvà, bateria.

Aquest títol dóna nom a la nova proposta dels didàctics dintre de la programació de les activitats paral·leles del Festival Alternatilla Jazz In Mallorca 2019.

Una iniciatica que té el suport de l’Escola d’Experimentació Musical d’Alternatilla i dirigida pel reconegut músic de jazz mallorquí Toni Miranda, qui comptarà amb l’ajuda de la “Miranda Jazz Band”.

Es tracta d’una activitat pedagògica on es fa un recorregut musical pels cantautors i grups musicals més emblemàtics de les illes. L’objectiu és donar a conèixer els artistes que d’una manera o altra s’han compromès amb les seves lletres en diferents causes socials.

Per tal d’arribar al públic aficionat del jazz, totes les composicions són reharmonitzades, per tal de donar-los l’expressivitat i sonoritat característiques d’aquest estil musical.

Els artistes i grups triats per a l’exposició musical són: Al MayurqaToni RoigBiel Majoral: “Que té aquesta terra nostra”, Anegats: “Nuredduna”, Antònia Font: “Camp de maduixes”, Els ValldemossaToni Morlà: “Són coses del camp”, Guillem d’Efak: “Febre”, Ja T’ho Diré (Menorca): “Res no es mou”, Mª del Mar Bonet: “L’àliga negre”, Sis Som: “Es Carboner”, UC (Eivissa): “Anàrem a Sant Miquel”.
Es pretén arribar a tot tipus de públic amb dos objectius: el coneixement d’alguns dels artistes més simbòlics en la cultura musical de les illes i a la vegada, apreciar el potencial harmònic i rítmic del Jazz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/