ajim-191206-joao-barradas-group-muro

logo Europa Jazz Network
logo IEB-AJIM9
Dep-Cultura, Patrimoni i Política Lingüística-color3 (1)
Logo Grupotel Hotels & Resorts copia
1507-MRS-Anuncio-RCM_imp
Logo UH+gruposerra copia
Logo-ARA-Balears-web-Alternatilla

Muro / Teatre Municipal

Divendres 6 de desembre de 2019 a les 20.30 h

 

João Barradas Group

João Barradas, Acordió.
Ricardo Toscano, Saxo alt.
Eduardo Carhinho, Vibrafon.
André Rosinha, Contrabaix.
Naima Acuña, Bateria.

João Barradas és un del més respectable i amplament reconegut acordionista europeu, treballant simultàniament entre música clàssica, jazz i música improvisada. Ha estat guanyador en alguns dels certàmens internacionals més prestigiosos del qual destaca el Trofeu d’Acordió Mundial, el qual ha vençut dues vegades.

João Barradas és un dels músics més excepcionals a acordió de Jazz, havent-hi gravat per la Nova York grava rètol Música de Cercle Interior i va col·laborar amb diversos músics famosos, és a dir Greg Osby, Gil Goldstein, Fabrizio Cassol, Marca Colenburg, Jacob Acomiada, Sérgio Carolino, Pedro Carneiro, entre altres. L’any 2016 grava el seu primer disc com a líder amb la New York label Inner Circle Music. “Directions” està produïda per Greg Osby i compta amb la col·laboració de Gil Goldstein i Sara Serpa. Actualment João Barrades és un dels músics més actius de la música contemporània interpretada amb acordió, i ha treballat amb importants músics com Pedro Carneiro, Nuno da Rocha, Dimitris Andrikopoulus, Vitorino Matono, Jarmo Sermila, Edgar Saramago, Tuomas Turriago, Joaquim Raposo, Etiene Crausaz, Filipe Melo, André Santos, Jon Hansen, Carlos Azevedo, Carlos Caires i Eugénio Amorim.

La seva inspiració per a la improvisació li arriba gràcies a escoltar a històrics intèrprets de l’acordió com Gil Goldstein, Art Van Damme, Tommy Gumina i Johnny Meijer.Músic amb gran curiositat per aprendre li ha portat a estudiar amb alguns dels més grans noms del jazz portuguès, alguns d’ells grans pedagogs, com João Paulo Esteves da Silva, Afonso Pais, Filipe Melo, Pedro Madaleno, Paula Sousa, Nelson Cascais, André Sousa Machado, Bernardo Moreira o Bruno Santos.

Barradas és un extraordinari músic amb gran talent en l’execució tècnica i un sofisticat i creatiu fraseig.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/