AJF23 – Anna Ferrer & Marco Mezquida

Llucmajor / Claustre de Sant Bonaventura

Divendres, 1 de desembre de 2023, a les 21:00h.

 

Anna Ferrer & Marco Mezquida

Anna Ferrer, Veu.
Marco Mezquidea, Piano.

No podem pensar millor manera d’arrencar el festival que amb aquest magnífic duet d’asos, perfectament paritari, i aquí no ens referim només al gènere sinó també a l’aportació de talent.

Damunt l’escenari veurem a dos grans artistes però també a dos amics, gràcies a la complicitat que els dona l’haver nascut en la mateixa ciutat (Maó, Menorca) i la seva compartida passió per la música i la creació. Mezquida i Ferrer ajunten els seus universos musicals en aquest concert i es deixen portar per la sorpresa, el lliurament i el risc.

El pianista Marco Mezquida (Maó, 1987) és avui un dels artistes amb major projecció internacional que ha donat Menorca al món, ha omplert auditoris i festivals en ciutats de quatre continents, de Tòquio a Nova York, Berlin o París. Amb 36 anys ja ha gravat 25 discos com a líder i més de 60 com a part d’altres projectes, i en els últims anys realitza una mitjana de 90 a 100 concerts anuals dels quals més d’una tercera part són internacionals. Ha rebut nombrosos i prestigiosos guardons com el BMW Welt Jazz Award 2022 o el Premi Ciutat de Barcelona 2019. La llista de grans músics amb els quals ha treballat, tant en gravacions com en directe, és llarguíssima (Silvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Andrea Motis, Noa, Lee Konitz, Perico Sambeat… ).

La cantant i compositora Anna Ferrer (Maó, 1993) va descobrir que volia bolcar la seva vida a la música amb tan sols 3 anys. Anna cerca la seva inspiració en el llegat tradicional però més que part del folklore, li agrada definir-se com una “fetitxista d’allò vell”, rescatant i reinterpretant la tradició per a incorporar-la en les seves creacions. Va iniciar la seva carrera professional en solitari al 2017, amb la publicació del seu primer disc, ‘Tel·lúria’, un sentit homenatge a la seva terra natal, Menorca. Al 2019 va publicar el seu segon treball, ‘Krönia’, on elevava el folklore a una sonoritat més universal, fent incursió en les bases electròniques. A més de la seva aposta personal, Anna col·labora amb altres músics i és solista de diversos projectes col·lectius, com a ’Trencadís’ amb la Orquestra de Música d’Arrel de Catalunya

Compromesos amb :

Amb el patrocini:

Amb Col·laboració :

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/