AJF23 – Nathalie Loriers Trio

Esporles / Casa des Poble

Dilluns, 4 de desembre de 2023, a les 20:00h.

 

Nathalie Loriers Trio

Nathalie Loriers, piano
Fabrice Alleman , saxo i clarinet
Sam Gertsmans, contrabaix

El que originalment era un concert especial per al Gaume Jazz Festival en 2016, s’ha convertit en un projecte de llarga trajectòria. Nathalie Loriers ha trobat en aquest format íntim a trio el vehicle perfecte per a expressar-se musical i artísticament.

Considerada com un dels grans noms del jazz belga de les últimes dècades, Nathalie Loriers és una pianista elegant, molt melòdica, amb un liricisme agut, a més d’una exquisida tècnica interpretativa i rítmica. Les seves composicions són elegantment intel·ligents, neixen de les emocions i es construeixen amb genials recursos harmònics, i que ella interpreta de manera sorprenent, amb tant cor com cap.

En quest concert estarà fabulosament acompanyada pel gran saxofonista Fabrice Alleman, amb qui porta col·laborant molts anys, i l’imaginatiu i també genial contrabaixista Sam Gertsmans.

Nascuda en 1966 en NaMur (Bèlgica), Nathalie Loriers va aprendre música clàssica abans d’interessar-se pel jazz. Amb 23 anys va ser triada com a «Millor jove talent del país» per alternatilla.com 5 l’Associació Belga de Crítics de Jazz i també va obtenir el primer premi de jazz atorgat pel Conservatori Brussels Royal Music. Aviat es va convertir en una de les més destacades artistes del jazz belga. Al llarg de la seva carrera no ha cessat de rebre reconeixement i premis: el Django D’Or, el Bobby Jaspar Prize o ser nomenada pianista de l’any.

Des de 2002 és pianista de la Brussels Jazz Ochestra, sense deixar les gires internacionals amb el seu trio i combinant amb el seu treball com a professora.

Compromesos amb :

Amb el patrocini:

Amb Col·laboració :

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/