AJF23 – Toni Vaquer Octet

Alaró / Teatre Municipal d’Alaró

Divendres, 8 de desembre de 2023, a les 21:00h.

 

Toni Vaquer Octet

Toni Vaquer, piano
Anggie Obim, flauta
Roser Julia i Eva Monroy, violí
Clementina Boeykens, viola
Carmela Cristos, violoncelo
Joan Garcias, contrabaix
Enric Fuster, bateria

El genial i hiperactiu Toni Vaquer, bigbandista, compositor, pianista i mestre de mestres, dirigeix aquesta súper banda de vuit talents la màxima motivació dels quals és la música. Com a bon director, Vaquer aconsegueix que el grup funcioni a una, gràcies a l’esforç, l’energia i la implicació humana i musical de tots i cadascun dels integrants de la banda. 

Nascut a Mallorca, Toni Vaquer és una personalitat musical, no sols a l’illa sinó també en territoris com Catalunya, és un dels puntals del projecte pedagògic del Conservatori del Liceu, on dirigeix el Liceu Gran Ensemble. S’ha enfrontat a nombrosos i diversos desafiaments des que va acabar la seva formació en el prestigiós Berklee College of Music de Boston: muntar una big band, escriure els arranjaments del ‘Tribut a Salvador Font Mantequilla’ per a la Glissando Big Band, col·laborar i gravar al costat dels més destacats músics del panorama nacional o plasmar la seva visió a través d’arranjaments per a big band del ‘Quartet per a la fi dels temps’ del compositor francès Olivier Messiaen 

Destaca per la seva creativitat i una inquietud que li porta a involucrar-se amb diferents gèneres: jazz, clàssica, contemporània, fins i tot, rock. Vaquer està en contínua cerca de noves vies d’expressió i creació de nou repertori. 

Aquest formació que presenta en el festival és, com tot el que fa Vaquer, un interessant ‘work in progress’, no per inacabat sinó per aquest incessant aventura de sempre “anar a més” de la mà d’aquest genial músic i els seus companys de viatge, junts omplen l’escenari de formidable talent. 

Compromesos amb :

Amb el patrocini:

Amb Col·laboració :

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

https://www.instagram.com/alternatilla/