Sterlin

Dimecres 12 d'abril
CA'N GELABERT

Binissalem

Hora: 21'00 H
Entrada lliure

Descarrega la revista en PDF

Descarrega el calendari en PDF

STERLIN

Quan Steve Withers i Adela Peraíta van unir forces i van decidir iniciar un nou projecte conjunt, estava clar que en aquell moment començava una de les aventures més consistents i amb millors perspectives de futur de la música feta a Mallorca. La combinació era perfecta: les cançons de Steve, un perfecte equilibri de dolçor i maduresa, van trobar en la veu i la fluïdesa interpretativa d’Adela un vehicle ideal que floreix en el resultat final que és el repertori de Sterlin. A partir d’aquí, reclutar un supergrup que inclou a Tonet de Sexy Sadie, Paco de Slide o Juanjo de Solution (sense oblidar-nos de Joey, el nou fitxatge al piano) era una passa necessària i idònia per donar forma al projecte i convertir-se en punta de llança d’una escena mallorquina que han passat a liderar amb decisió.

Amb un primer disc en el mercat (“The Loneliest Girl In The World”) que els va permetre donar-se a conèixer en un mercat nacional cada cop més saturat, i preparant ja les cançons del seu esperat segon àlbum, Sterlin s’han convertit en garantia de qualitat, elegància i sensibilitat gràcies a cançons que recuperen sons rancis i els injecten noves empentes i aroma contemporània. Un grup que recupera a Buddy Holly, a Eddie Cochran i als Stones dels 70 alhora que mira cap a PJ Harvey i cap a Wilco no sols fa gala d’un bon gust excepcional i menys habitual del desitjable, és que només pot estar carregat de futur.

En la música de Sterlin l’emoció flueix per sobre de tot. La intenció d’arribar a aquest punt tan difícil de trobar que separa la música de bella factura i execució impecable de la que, a més de tot això, va una passa més enllà i és capaç de canviar vides, provocar plors o consolar de les desgràcies. En les seves cançons, les històries de tristesa i soledat deixen entreveure sempre un raig de llum i d’esperança: les melodies intimistes i malenconioses, tamisades per la lluminosa veu d’Adela, acaben reconfortant amb la seva calidesa i el seu romanticisme.

Reforçats per l’experiència acumulada en un bon grapat de concerts de presentació del seu disc de debut per tot Espanya durant l’any 2005, Sterlin tornen a l’Alternatilla amb la màquina ben greixada, cançons noves, un pianista acabat d’incorporar i encara per descobrir i una frontwoman que viu la seva plenitud. Tota una garantia per gaudir d’un directe de rock adult per a cors solitaris.

www.sterlin.es
www.fonart.com/sterlin