CineMix

Arborea play ‘Dead Man’

Interacció entre cinema i música

arborea

Arborea (Maine, USA): Folk i psicodèlia a parts iguals, inspirat en els impressionants paisatges dels boscos de Maine. La música del duo format per Shanti i Buck Curran atreu la inspiració dels ambients bucòlics, del folk progressiu i de la tradició rockera de grups com Pentangle, Tim Buckley i Led Zeppelin, i també de contemporanis com Espers, Ray Lamontagne i Iron and Wine. Buck toca la guitarra, slide, cordes, flauta i banjo. Shanti s’encarrega de la veu – delicada i hipnòtica-, banjo, ukulele, harmònium i percussions.

Dead Man (USA, 1995 / 120 min.)

Dead Man és la història d’un viatge, físic i espiritual, a un terreny desconegut. Durant la segona meitat del segle dinou, William Blake (Johnny Depp) viatja als límits fronterers de l’oest americà.

Amb Dead Man Jim Jarmusch aporta la seva peculiar visió del western, un retrat del vertader oest brut i despietat, una pel·lícula filmada en blanc i negre, tràgica, surrealista i màgica.

Johnny Deep encapçala un notable repartiment, juntament amb Gary Farmer, i amb la participació de Robert Mitchum, Iggy Pop, Steve Buscemi, Alfred Molina, Gabriel Byrne, John Hurt o Billy Bob Thornton, entre d’altres.

25 de maig a les 21:30 h.
Teatre Lloseta, Mallorca
Gratuït

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!