Concert

Chain & The Gang

Presenta el seu nou disc Music’s Not For Everyone

Chain & The Gang

Chain & The Gang és el nou grup d’Ian Svenonius. Molts el coneixen d’haver estat al capdavant de grups com els Nation of Ulysses, The Make Up, Scene Creamers o Weird War. A més a més, Svenonius desenvolupa el seu talent presentant el seu programa d’entrevistes The Soft Focus a Vice TV o escrivint manifestos i assajos tan divertits com a reveladors al seu llibre The Psychic Soviet. Sens dubte, a més de gran músic Svenonius és un dels intel·lectuals més fascinants del rock d’avui en dia.

Animal d’escenari, amb Chain & The Gang explora els camins del rock’n’roll clàssic; i es converteix en una mena de predicador gospel per plantar cara a un món que no li agrada.

En aquesta gira Chain & The Gang presenten nou disc, Music’s Not For Everyone (K Records, 2011), el seu segon àlbum després de Down With Liberty. Up With Chains.

15 de maig a les 21:30 h.
Teatre Lloseta, Mallorca
Preu: 12 €

Comprar entrades »
* Inclòs a l’abonament “Teatre Lloseta”

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!