Taller-conferència

Mirant en silenci

Amb Pep Bonet

Taller Pep Bonet

Descobreix el món de la fotografia professional i el fotoperiodisme com a arma de denúncia i de conscienciació, a través de l’experiència personal de Pep Bonet i les seves fotografies.

A través d’una projecció audiovisual, Pep ens mostrarà els seus treballs fotogràfics, imatges de l’Àfrica Subsahariana i els seus projectes humanitaris realitzats en col·laboració amb diferents ONG’s internacionals. Durant la xerrada també ens mostrarà imatges de la pel·lícula de Sergi Agustí que documenta l’assaig fotogràfic de Pep a Sierra Leone durant els anys 2003 a 2006.

Una xerrada pedagògica amb la que Pep Bonet pretén fer- nos arribar també un missatge de conscienciació social amb fotografies sobre el VIh i la SIDA al món, parlant de temes de prevenció, informació i les seves diferents realitats geogràfiques.

Durada del taller: 2 hores (projecció i xerrada) + 1 hora (preguntes-respostes)
Edat recomanada: a partir de 14 anys.

El professor: Pep Bonet

Pep Bonet és un dels fotoperiodistes en actiu més experimentats i amb major reconeixement internacional. El seu treball sobre temes socials com el VIh/Sida ha generat nombroses exposicions a tot el món i la publicació de diversos llibres de fotografia. Pep ha obtingut el Premi Kodak al Fotògraf de l’Any, la beca Eugene Smith i diversos premis World Press Photo, entre molts d’altres guardons. És membre fundador de l’agència Noor i actualment viu a Mallorca.

  • 18 d’abril: IES Santa Margalida
  • 19 d’abril: IES Josep Sureda i Blanes, Palma
  • 25 de maig: CRCC, Quarter d’Intendència, Palma

Inscripcions:
tallers@alternatilla.com

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!