Monòleg-conferència

Miguel Noguera Ultrashow

Hi ha molta bellesa en la bestiesa.

Miguel Noguera Ultrashow

Un ‘Ultrashow’ de Noguera és una espècie de monòleg-conferència on explica les seves idees durant una hora.

Una Idea de Miguel Noguera és quelcom complicat d’explicar, difícil de situar i malgrat tot, estranyament comprensible. Les Idees constitueixen un format nou, tenen ingredients de l’humor, de la poesia, del relat, de l’assaig… Fan riure, però no són ni acudits, ni esquetxos, ni monòlegs, ni cançons. Són més aviat jugades tècniques que descol·loquen.

Les Idees se situen entre l’absurd, la visió microscòpica, l’anàlisi lingüística, l’escatologia, la poesia en estat primitiu, la psicoanàlisi extrema, el costumisme trencat, la crítica social desarrelada, les fissures d’allò moral i la fantasia. Una fantasia estranya, de nen que inventa escenes de lluita impossibles i s’imagina fantasmes que expliquen contes sense moralitat.

Miguel Noguera va néixer a Gran Canària el 1979. Dels tres als divuit anys va residir a Mallorca. Actualment viu a Barcelona.

Noguera ha portat el seu ‘Ultrashow’ al MACBA i al CCCB de Barcelona, al MUSAC de Lleó, a l’Escorxador de Madrid, entre molts d’altres. Col·labora setmanalment amb Manel Fuentes a Catalunya Ràdio. És un dels actors de la nova pel·lícula de Nacho Vigalondo, i l’actor fetitxe dels joves ‘Venga Monjas’. El seu còmic Hervir un Oso, escrit en col·laboració amb Jonathan Millán, va ser elegit entre els 10 millors còmics de l’any per les revistes Rockdelux i Mondosonoro.

La seva primera aventura com a escriptor, Ultraviolència (Blackie Books, 2011), s’ha situat, en un sol mes, en el top 50 de vendes a nivell nacional.

17 de maig
Llibreria Literanta, Palma
(Presentació del llibre)

18 maig a les 21:30 h.
Teatre Lloseta, Mallorca
Preu: 5 €

Comprar entrades »
* Inclòs a l’abonament “Teatre Lloseta”

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!