Concert

Mishima

Presentant Ordre i Aventura

Mishima

Sense renunciar a la seva vocació d’antiheroi romàntic, David Carabén descobreix el seu costat més poètic i menys narrador al cinquè àlbum de Mishima: Ordre i Aventura. Com qui cerca un ordre espiritual en l’aventura de viure, Carabén escriu per primera vegada sobre “el més allà” abans que sobre “l’aquí i ara” i es pregunta, cançó a cançó, i en un llenguatge planer i directe, pels seus “per sempre”.

En el pla musical, Mishima perseveren en aquesta manera única de dir les coses que els ha caracteritzat fins ara: la cançó d’autor feta amb banda, el conjunt al servei de la cançó. Per això aquest so entre personal i de banda, entre rock, pop i folk. Per a Ordre i Aventura han tornat a posar-se sota la tutela de Paco Loco, en els estudis que han fet del Port de Santa Maria el vertader sancta sanctòrum de l’indie ibèric.

Mishima en directe són: David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Alfons Serra i Xavi Caparrós.

22 d’abril a les 21 h.
Teatre Principal de Palma
Preu: 12-14 €

Venda d’entrades a ServiCaixa i taquilles del Teatre Principal

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!