CineMix

Del Rey play ‘La planeta sauvage’

Interacció entre cinema i música

Del Rey

Del Rey (Chicago, USA): Formats el 1997 en un àtic de Chicago, la música de Del Rey es construeix sobre les arrels de post-rock i electrònica de la seva ciutat natal, però la seva paleta de sons també conté pinzellades de textures asiàtiques i afrocubanes.

Paisatges còsmics i odissees èpiques, sons evocadors i un estil de cinema afinat a la perfecció. En directe es caracteritzen per la perfecta simbiosi de les seves dues bateries, les punxants guitarres i la hipnotitzant electrònica.

Del Rey són: Damien Burke, Chris Cowgill, Eben English, Michael Johnson i Jason Ward.

La planeta sauvage (França, 1975 / 75 min.)

La pel·lícula El Planeta Salvatge dirigida per René Lalous és un dels grans clàssics del cinema d’animació europeu. Planteja, en clau de ciència-ficció, un al·legat sobre la tolerància humana i apel·la a la coexistència pacífica entre éssers diferents. També és una explícita metàfora de l’ocupació russa de la llavors Txecoslovàquia el 1968. Va ser guardonada amb el premi Especial del Jurat al ‘Festival de Cannes’ el 1973.

1 de juny a les 21:30 h.
Teatre Lloseta, Mallorca
Gratuït

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!